Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    axtreckkkk's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    463

    Issue with botting programs?

    Hey guys, I've been facing a problem regarding bots such as Le Bot and Carbon as of late.

    The problem is that on my main account, I'm no longer able to accept drops such as Gem of Nulgath and Voucher of Nulgath (non-mem), and if the built-in bot tries to accept them, the bot will disconnect from the game.

    However, I tried testing the exact same bot on an alt account and it was able to accept the drops without facing any issues. I used the same class and setup for both accounts, but ultimately my main is the one that gets disconnected when it tries to accept the aforementioned prerequisites.

    Does anyone know of any solution or has anyone faced this before? I'd appreciate all the help that I could get.

  2. #2
    axtreckkkk's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    463
    bump, surprised nobody is facing the same issue here

  3. #3
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    female
    Posts
    1,617
    Reputation
    330
    Thanks
    1,835
    lol bag space.

    (took you two days lolololo)

  4. #4
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,815
    Have you posted about this before?
    Can't remember exactly but I remember someone bringing up a very similar problem a little while ago.

  5. #5
    axtreckkkk's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    463
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    Have you posted about this before?
    Can't remember exactly but I remember someone bringing up a very similar problem a little while ago.
    Nope, this is the first time I'm posting about this, and yeah I remember that as well. I tried using the search function to look for that topic, but couldn't seem to find it anywhere on here.

  6. #6
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,815
    Quote Originally Posted by axtreckkkk View Post
    Nope, this is the first time I'm posting about this, and yeah I remember that as well. I tried using the search function to look for that topic, but couldn't seem to find it anywhere on here.
    There's so many things it could be, the only way would be to identify differences between the accounts.
    I know it sounds basic, but I have to ask, is your bag full on your main? That can cause disconnects.

  7. #7
    axtreckkkk's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    463
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    There's so many things it could be, the only way would be to identify differences between the accounts.
    I know it sounds basic, but I have to ask, is your bag full on your main? That can cause disconnects.
    I have 150 free spaces on my main, so inventory is not an issue. It has something to do with when the bot tries to pick up gems and non-mem vouchers. I monitored the bot and it only disconnects when it picks up the two items.

  8. The Following User Says Thank You to axtreckkkk For This Useful Post:

    Oliboli8769 (04-02-2016)

  9. #8
    meme's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    meme town
    Posts
    933
    Reputation
    81
    Thanks
    231
    If you are using the default bot in Le Bot or Carbon, try making a new bot in the manager. If you already have a custom bot, try removing those items from the list of items you will accept. Then just monitor it for a while and try picking them up by hand. See if it is only when the bot picks it up.

  10. #9
    zerobrium's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    614
    Reputation
    13
    Thanks
    789
    I actually had this happen to me before, the items we're actually in my bank. The bot would accept the drop but then would later disconnect. Try checking your bank

  11. #10
    haqgamer's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    10
    Thanks
    718
    My Mood
    Inspired
    Check you bank if it has the item, if it doesn't have the item check you bag if it says "x0" beside the item in you bag. If it does the only way to fix it is by selling/deleting the item. This happened to me when i was boting for legion tokens.



  12. #11
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,201
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,387
    My Mood
    Happy
    @axtreckkkk, has your problem been fixed? Let me know if it has.
    Last edited by Hunter; 04-04-2016 at 09:50 AM.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  13. #12
    axtreckkkk's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    463
    The issue is still there, I can't seem to get it fixed either. Tried all of the suggestions above and in my other topic.

  14. #13
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    female
    Posts
    1,617
    Reputation
    330
    Thanks
    1,835
    Quote Originally Posted by axtreckkkk View Post
    The issue is still there, I can't seem to get it fixed either. Tried all of the suggestions above and in my other topic.
    have you possibly botted those specific quest items too much? Do other quest items drop? Can you get them manually without botting?

  15. #14
    axtreckkkk's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    463
    Quote Originally Posted by Dab1996426 View Post
    have you possibly botted those specific quest items too much? Do other quest items drop? Can you get them manually without botting?
    Yeah, I've had to resort to manually stacking the mana energy 13 times and then turning them in. Every time I use bots to bot, the game disconnects me when it attempts to pick up gems and non-mem vouchers.

  16. #15
    Yuudoku's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    695
    Reputation
    21
    Thanks
    311
    My Mood
    Aggressive
    Have you tried another version of Le bot or Carbon?

    Happened to me once before(with Totem of Nulgath) and using an older(or updated maybe) version of the botting program worked.


    To know that for the greater good they must remain the greatest threat. | Minion since 11/07/16 | Vouches | Sig AD by @Dynasty 11/14 - 12/14


Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] Issues with all of the Exalted/High Legion Champion bots
    By mad1man in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2015, 02:41 AM
  2. Coding Issues with trigg bots latley :3
    By Lokeeh in forum Counter Strike: Global Offensive Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 08-07-2014, 10:54 AM
  3. Help with veiwing program?
    By foodman in forum C++/C Programming
    Replies: 6
    Last Post: 04-10-2009, 11:27 AM
  4. Technical issue with profile
    By WOLF01234 in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2008, 08:15 PM
  5. Bulding a hack and got some issue with pointers
    By TheRedEye in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-16-2007, 05:43 PM