Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    CaIamity's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy

    Buy Blood Cloak Packet

    Do anyone know it? I need it for The Assistant Bot.

    I have 24m Gold so that's why i need it.

    "I assume that you caught full sight of that atrocity swarming around the castle. That...is the Calamity Ganon."

  2. #2
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    354
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Cynical
    %xt%zm%buyItem%27600%344%456%4189% should work. Got it via Cetera as I was doing the exact same thing myself!

  3. The Following User Says Thank You to Play_N_Hack For This Useful Post:

    CaIamity (3 Weeks Ago)

  4. #3
    CaIamity's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Play_N_Hack View Post
    %xt%zm%buyItem%27600%344%456%4189% should work. Got it via Cetera as I was doing the exact same thing myself!
    Thanks a lot!

    "I assume that you caught full sight of that atrocity swarming around the castle. That...is the Calamity Ganon."

  5. #4
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    354
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Cynical
    I have 140 million lol I know what you're going through!

  6. #5
    CaIamity's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    How do you load the Packet exactly?

    I'm doing it via a Bot that goes to Yulgar > buys Blood Cloak > goes to Underworld > kills Legion Fenrir > Collects reagents and so on, but whenever the bot goes over to load the buy Packet, i get instant disconnect.

    "I assume that you caught full sight of that atrocity swarming around the castle. That...is the Calamity Ganon."

  7. #6
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    354
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Cynical
    A) That's way too much work roflmao. Just stay on the 12th Screen of /evilwarnul because the Diamond Shop there has the blood cloak.
    B) I usually leave the shop open to do it. I'll test Cetera in a little bit, because I'm doing it by hand rn in Carbon with a combination of a "Reject All Drops" with a specific whitelist and a bot that only picks items up (unless I'm stacking them, in which case I have to do the whole into bank, out of bank, accept, return to bank, resume questing shenanigans.

  8. #7
    CaIamity's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    Gotcha! Thanks.

    Edit: I'm getting "You do not meet the requirements to buy this item"

    Dafuq
    Last edited by CaIamity; 3 Weeks Ago at 04:49 PM.

    "I assume that you caught full sight of that atrocity swarming around the castle. That...is the Calamity Ganon."

  9. #8
    SynqZ's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    486
    Reputation
    13
    Thanks
    192
    Quote Originally Posted by CaIamity View Post
    Gotcha! Thanks.

    Edit: I'm getting "You do not meet the requirements to buy this item"

    Dafuq
    me too, RIP maybe?
    Nevermind, simply relogged and kept trying to buy it.
    Just made a bot for this -> http://www.mpgh.net/forum/showthread...7#post12218247
    Simply waiting for approval
    Last edited by SynqZ; 3 Weeks Ago at 05:57 PM.
     

  10. #9
    ImThrowingMyLifeAway's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Gender
    male
    Location
    Planet Earth
    Posts
    288
    Reputation
    10
    Thanks
    120
    Quote Originally Posted by CaIamity View Post
    Gotcha! Thanks.
    Edit: I'm getting "You do not meet the requirements to buy this item"
    You just need to re-log, the inventory gets bugged at times, especially with blood cloaks.


    Want an AQW bot made? PM me or put @ImThrowingMyLifeAway in your Bot Request!
     

    To Be Implemented Soon.



  11. #10
    CaIamity's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by ImThrowingMyLifeAway View Post
    You just need to re-log, the inventory gets bugged at times, especially with blood cloaks.
    That pretty much ruins the point of the bot, which is supposed to make the process faster, since the amount of turn-ins necessary and the item grabbing (actually, i can turn-in the quest 239 times).

    Any way to make this bug happen less often?

    "I assume that you caught full sight of that atrocity swarming around the castle. That...is the Calamity Ganon."

  12. #11
    ImThrowingMyLifeAway's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Gender
    male
    Location
    Planet Earth
    Posts
    288
    Reputation
    10
    Thanks
    120
    Quote Originally Posted by CaIamity View Post
    Any way to make this bug happen less often?
    Doubt it, so far the blood cloak is one of the only things to get bugged like that, maybe packets are causing that.


    Want an AQW bot made? PM me or put @ImThrowingMyLifeAway in your Bot Request!
     

    To Be Implemented Soon.



  13. #12
    SynqZ's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    486
    Reputation
    13
    Thanks
    192
    Quote Originally Posted by CaIamity View Post
    That pretty much ruins the point of the bot, which is supposed to make the process faster, since the amount of turn-ins necessary and the item grabbing (actually, i can turn-in the quest 239 times).

    Any way to make this bug happen less often?
    Check my post. I experienced the bot once in the whole fifty times i did it and that was at the beginning. I believe it was a one time thing tbh, atleast for me.
     

  14. #13
    Yuudoku's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    696
    Reputation
    21
    Thanks
    312
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by CaIamity View Post
    That pretty much ruins the point of the bot, which is supposed to make the process faster, since the amount of turn-ins necessary and the item grabbing (actually, i can turn-in the quest 239 times).

    Any way to make this bug happen less often?
    Found a fix.
    On first time usage, buy the blood cloak manually then leave the shop open on the cape tab with blood cloak selected.
    Let the bot complete the quest with your manually bought blood cloak.

    After it completes the quest, start up the packet spammer with the shop open on the cape tab with blood cloak selected. I start mine up at 6000ms.
    That notification will pop out from time to time though but it buys the cape. ^^

    You can try closing the shop now. If it starts buying even with the shop closed then you're good.
    Have it running right now, already thrown 3.7m out of 60m <3
    Last edited by Yuudoku; 3 Weeks Ago at 07:51 PM.


    To know that for the greater good they must remain the greatest threat. | Minion since 11/07/16 | Vouches | Sig AD by @Dynasty 11/14 - 12/14


  15. The Following User Says Thank You to Yuudoku For This Useful Post:

    CaIamity (3 Weeks Ago)

  16. #14
    CaIamity's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Yuudoku View Post
    Found a fix.
    On first time usage, buy the blood cloak manually then leave the shop open on the cape tab with blood cloak selected.
    Let the bot complete the quest with your manually bought blood cloak.

    After it completes the quest, start up the packet spammer with the shop open on the cape tab with blood cloak selected. I start mine up at 6000ms.
    That notification will pop out from time to time though but it buys the cape. ^^

    You can try closing the shop now. If it starts buying even with the shop closed then you're good.
    Have it running right now, already thrown 3.7m out of 60m <3
    Works 100%! Amazing!

    "I assume that you caught full sight of that atrocity swarming around the castle. That...is the Calamity Ganon."

  17. #15
    Yuudoku's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    696
    Reputation
    21
    Thanks
    312
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by CaIamity View Post
    Works 100%! Amazing!
    Glad to be of service.


    To know that for the greater good they must remain the greatest threat. | Minion since 11/07/16 | Vouches | Sig AD by @Dynasty 11/14 - 12/14


Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [WTB] Want to buy One Piece Burning Blood for PS4
    By nicoplaynick in forum Buying Accounts/Keys/Items
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2016, 03:40 AM
  2. [Solved] Buy Packet
    By dromenox in forum RoboCraft Discussions & Help
    Replies: 12
    Last Post: 10-09-2014, 05:36 PM
  3. [REQUEST] Buy Packets Winter Shop Items
    By jecxDvirux in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 17
    Last Post: 01-15-2013, 01:09 AM
  4. Buy Packet For Rare Class:VOT
    By danialhaziq99 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2012, 04:31 PM
  5. Sugestion--Post Saved packets (WR)
    By wardo1926 in forum General Game Hacking
    Replies: 12
    Last Post: 01-03-2006, 11:41 AM