Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,815

    Loading Map Files...Failed!

    -EDIT-

    Problem was only temporary.
    Last edited by Oliboli8769; 08-11-2013 at 07:56 AM.

  2. #2
    TheFrikinAsian's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Failing College
    Posts
    1,625
    Reputation
    48
    Thanks
    330
    My Mood
    Tired
    Have you tried to log in through the web browser? Deleting and re-installing Le Bot... or whatever you use? Complaining to AE that your botting client doesn't allow your character to work? Maybe have a different account log into the trainer to test it?

  3. #3
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,815
    Quote Originally Posted by TheFrikinAsian View Post
    Have you tried to log in through the web browser? Deleting and re-installing Le Bot... or whatever you use? Complaining to AE that your botting client doesn't allow your character to work? Maybe have a different account log into the trainer to test it?
    Haha as I edited in the post, it has fixed itself now for some reason xD
    I was having the same problems with my web browser, and it was across all accounts.
    I have no idea why it happened, but all I care about is that it's fixed now ^_^

  4. #4
    erauqzer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    Haha as I edited in the post, it has fixed itself now for some reason xD
    I was having the same problems with my web browser, and it was across all accounts.
    I have no idea why it happened, but all I care about is that it's fixed now ^_^
    Go on facebook I got something to show you that might interest you

  5. #5
    Timii's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Dinoland.
    Posts
    789
    Reputation
    79
    Thanks
    4,792
    My Mood
    Devilish
    What was the specific problem Oliboli? Maybe if we ever encounter it again, we can ask you for directions on how you "fixed" it... Haha xD

  6. #6
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,815
    Quote Originally Posted by Timii View Post
    What was the specific problem Oliboli? Maybe if we ever encounter it again, we can ask you for directions on how you "fixed" it... Haha xD
    Haha I didn't fix it xD
    It seems like a temporary thing which effects many people. It was an error where, whenever you tried to join a different map, the loading screen would say "Loading Map Files...Failed!". I tried clearing my cache and then it was just a blank white screen. But then after half an hour or so, I went on again and it worked

  7. #7
    Timii's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Dinoland.
    Posts
    789
    Reputation
    79
    Thanks
    4,792
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    Haha I didn't fix it xD
    It seems like a temporary thing which effects many people. It was an error where, whenever you tried to join a different map, the loading screen would say "Loading Map Files...Failed!". I tried clearing my cache and then it was just a blank white screen. But then after half an hour or so, I went on again and it worked
    Ah okay, good to know anyways

  8. #8
    Plutonsvea's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,839
    Reputation
    303
    Thanks
    973
    My Mood
    Fine
    Problem solved.
    /closed
    Did I help you? You know what to do.

     





Similar Threads

  1. Downloading Cross Fire Load core files failed
    By seph101 in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 12-26-2012, 04:39 AM
  2. [Solved] Loading Core file Failed !
    By m.moataz_10 in forum CrossFire Help
    Replies: 7
    Last Post: 11-25-2012, 09:42 AM
  3. [Solved] Loading Core Files Failed ...program will be closed
    By bepissarra in forum CrossFire Help
    Replies: 15
    Last Post: 09-19-2012, 11:17 PM
  4. [Solved] HELP PLEASE- LOADING CORE FILES FAILED... PROGRAM WILL BE CLOSE >.<
    By TopZ_Loser in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2012, 01:54 AM
  5. [Solved] Loading Core File Failed
    By MikeKing in forum CrossFire Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-06-2012, 07:49 PM