Thread: Le Bot 7.8

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    ur noob lol's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Le Bot 7.8

    When I go on bot manager and click on load, I select a script and it doesn't load anything anyone help?

  2. #2
    We work in the dark, to serve the light.
    MPGH Member
    Argorok11's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Charging Soul Nuke
    Posts
    1,188
    Reputation
    65
    Thanks
    3,884
    My Mood
    Yeehaw
    Normal here. Are you using a .dmbot file? Have you tried to load other scripts?

  3. #3
    ur noob lol's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Yeah I am. I have tried other scripts and none of them work for me

  4. #4
    We work in the dark, to serve the light.
    MPGH Member
    Argorok11's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Charging Soul Nuke
    Posts
    1,188
    Reputation
    65
    Thanks
    3,884
    My Mood
    Yeehaw
    Have no idea. Maybe you should make a test. Create a simple bot, save it and try to load it to see if works.
    And have you checked the 3 tabs(command, skills and quest)?

  5. #5
    ur noob lol's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I made a bot and It doesn't work. I tried saving it and it doesn't let me save...The bots at the bottom work but bot manager doesn't work for me >wtf is wrong with my bot

  6. #6
    ur noob lol's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Everything works perfectly on my other laptop but I can't use it atm

  7. #7
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,811
    Quote Originally Posted by ur noob lol View Post
    Everything works perfectly on my other laptop but I can't use it atm
    As you could assume from your own post, it's a problem specifically to your computer.
    The only reason which I can think of for why this would happen is because of your flash player preferences.
    I don't really understand your problem in detail, but while making a few assumptions, this is why.
    Flash are really uptight about security and allowances on your computer. They often block from opening URL's,
    accessing computer files and other things. Try looking for security settings of some sort.
    Hope that helps

  8. #8
    ur noob lol's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Turned off my anti virus thingy and it worked

  9. #9
    Rance-Sama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Ice
    Posts
    6,339
    Reputation
    653
    Thanks
    7,502
    Question answered
    /Closed

Similar Threads

  1. GBWC Bot Testing
    By Super-Man in forum GunBound Hacks / Bots
    Replies: 15
    Last Post: 02-05-2006, 11:58 PM
  2. WoW bots
    By kvmn8 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2006, 08:51 PM
  3. Auto or aim bot
    By aaronm in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2006, 05:10 PM
  4. gunbound bots?
    By artiemas in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2005, 08:29 PM
  5. aim bots
    By nutter in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2005, 12:56 PM