Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Kasiek's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    162
    Reputation
    16
    Thanks
    265
    My Mood
    Amused

    Le Bot 8.3 not working

    For some reason Le Bot isn't working anymore, it just shows a dot in the middle...
    I have the latest flash player and java, any advice? -.-
    Last edited by Oliboli8769; 03-09-2014 at 11:14 PM.

  2. #2
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    Quote Originally Posted by Kasiek View Post
    For some reason Le Bot isn't working anymore, it just shows a dot in the middle...
    I have the latest flash player and java, any advice? -.-
    You posted in wrong section, moved
    Checked --> works for me.
    Java won't have any effect on it. The only possible reason for your issue is that your flash player is out of date/ there is some other issue with flash player.
    Please read this sticky very carefully: http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=738288
    Especially the bit about chrome

  3. #3
    JamesRo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,870
    Reputation
    101
    Thanks
    15,253
    My Mood
    Happy
    Use CCleaner on your computer, usually works.

  4. #4
    Kasiek's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    162
    Reputation
    16
    Thanks
    265
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by JamesRo View Post
    Use CCleaner on your computer, usually works.
    It's working fine now, thanks.

  5. The Following User Says Thank You to Kasiek For This Useful Post:

    Oliboli8769 (03-10-2014)

  6. #5
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    Closed + solved.

Similar Threads

  1. [Solved] Bot's are not working for me.
    By claydohfix25 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2013, 08:31 AM
  2. [Solved] Epic bot free miner not working
    By matchboy7 in forum Runescape Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2012, 05:45 PM
  3. MHWalker Bot not working...
    By convolution in forum Vindictus Help
    Replies: 10
    Last Post: 11-17-2011, 09:57 PM
  4. Spam Bot Working & not working
    By n3rd in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2009, 03:20 AM