Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    bob422's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Up your bum
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    44
    My Mood
    Amused

    Le bot problem that seems to not go away:(

    For some reason it randomly stops working when i go and check on it

    I'm still connected to the server since i can still talk and go to other maps but I can see the map I'm glitched on with no enemies, other players and myself. It also stops me botting and I know it's a problem with the bot as i have tried doing the same quests on my desktop and laptop with the bot and it only happens on the ones I have to change maps constantly like nulgath larvae or high legion champion.Please help as it is very annoying;_;

  2. The Following User Says Thank You to bob422 For This Useful Post:

    REX"POWERS"COLT (05-17-2014)

  3. #2
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    @bob422
    Could you possibly post a screenshot? That would help us understand better

  4. #3
    bob422's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Up your bum
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    44
    My Mood
    Amused
    Will do when I have time

  5. The Following User Says Thank You to bob422 For This Useful Post:

    REX"POWERS"COLT (05-17-2014)

  6. #4
    l vendetta l's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it happened to me too when i was doing cubes reagant

  7. #5
    13kevin's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Inside Cassie
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    I get that a lot too when I do mana golem, legion dages black box, and possibly others. But I dont get it while using bot manager on my other accounts.
    Last edited by 13kevin; 04-24-2014 at 03:01 PM.

  8. #6
    13kevin's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Inside Cassie
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored

    Btw heres the picture... You run into it when botting and theres notting you can do to get out of it except by logging out manually.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    bug.JPG  


  9. #7
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    Quote Originally Posted by 13kevin View Post

    Btw heres the picture... You run into it when botting and theres notting you can do to get out of it except by logging out manually.
    Approved.
    Hmm... I have never seen this issue before.

  10. #8
    I like her, She likes him, He likes me. How about you?
    Former Staff
    Premium Member
    Jhem's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Anime World.
    Posts
    4,128
    Reputation
    888
    Thanks
    6,042
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by 13kevin View Post
    Btw heres the picture... You run into it when botting and theres notting you can do to get out of it except by logging out manually.
    Censor you name.
    Maybe upgrading your Flash player will fix your problem.




    • Member since March 20, 2012
    • Donator since March 1, 2014 (thanks to Jov)
    • Contributor since April 10, 2014
    • Minion Other MMORPG Games since August 1, 2015
    • Minion BlackShot since Nov 5, 2015

  11. #9
    13kevin's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Inside Cassie
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Jhem View Post


    Censor you name.
    Maybe upgrading your Flash player will fix your problem.
    Now I get SwfKit Player: failed to load adobe flash player when I tryed to open Le Bot. I installed flash player 13.

  12. #10
    13kevin's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Inside Cassie
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    I just ran the debug installer and now le bot is working again. But I still get the issue even though adobe is at its latest version

    Btw this only happens on bots that change rooms.
    Last edited by Oliboli8769; 04-26-2014 at 05:52 PM.

  13. #11
    bob422's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Up your bum
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    44
    My Mood
    Amused
    Oh was about to post a screen shot but someone has already done it, sorry I didn't post a screen shot earlier

    Censor your name like Jhem said because you might get banned

  14. #12
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    878
    Reputation
    261
    Thanks
    1,119
    My Mood
    Breezy
    Could be an issue inside the bot itself in the changing cell or room coding where it doesnt start up the bot. It is probably a glitch but heh who knows.
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  15. #13
    13kevin's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Inside Cassie
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    Has jamesro seen this?

  16. #14
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    878
    Reputation
    261
    Thanks
    1,119
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by 13kevin View Post
    Has jamesro seen this?
    Well why not just tag him @JamesRo
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  17. #15
    13kevin's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Inside Cassie
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    I didnt know you could do that :P

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. If a hack is patched that u like,Not no more!!!!!
    By Ironelite35 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 02-09-2010, 04:33 PM
  2. New weapons and stuff that will come *Not next patch*
    By ineverhack in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-31-2009, 05:10 PM
  3. how to say words that you can not say on ca
    By jjneshi in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2009, 12:17 PM
  4. Problem that isn't being answered.
    By TommyBoy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2009, 09:05 PM
  5. In order that they do not detect you
    By mackus in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 05-06-2007, 05:46 PM