Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    TEG101's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    loading map screen 100% but does not load

    i used le bot, carbon and dark mystic. when i /join ravenloss it it says loading map 100%. but even if i wait for hours it wont load no matter how many times i try. I also reset all settings of internet explorer (and my default browser chrome as well). still no solution. can anyone help? i believe Rodney Liu has had the same problem with /join gilead but still did not find any solution. Is there anyone out there who can solve this?

  2. #2
    I like her, She likes him, He likes me. How about you?
    Former Staff
    Premium Member
    Jhem's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Anime World.
    Posts
    4,128
    Reputation
    888
    Thanks
    6,042
    My Mood
    Cynical
    Maybe CCleaner will fix your problem.




    • Member since March 20, 2012
    • Donator since March 1, 2014 (thanks to Jov)
    • Contributor since April 10, 2014
    • Minion Other MMORPG Games since August 1, 2015
    • Minion BlackShot since Nov 5, 2015

  3. #3
    TEG101's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it did not. and neither did advanced system care

  4. #4
    Gio's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Georgia
    Posts
    6,998
    Reputation
    1145
    Thanks
    3,148
    My Mood
    Twisted
    I regard the theatre as the greatest of all art forms, the most immediate way in which a human being can share with another the sense of what it is to be a human being. -Wilde

    Member Since: 7 March 2013
    Donator Since: 14 January 2014
    Editor Since: 10 August 2013
    Manager Since: 27 September 2013
    Middleman Since: 31 January 2013
    Minion Since: 13 August 2013
    Former Staff Since: 5 February 2014

  5. #5
    TEG101's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    sorry to post here after 5 days. just wanted to let every one know that nothing worked except formatting the pc...weird :/ now i can load ravenloss

  6. #6
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    878
    Reputation
    261
    Thanks
    1,120
    My Mood
    Breezy
    That means it is solved. @JamesRo it is now solved
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  7. #7
    JamesRo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,870
    Reputation
    101
    Thanks
    15,256
    My Mood
    Happy
    Closing...

Similar Threads

  1. [Solved] Loading map screen.....100% (not loading)
    By Rodney Liu in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 9
    Last Post: 04-26-2014, 07:18 PM
  2. [Solved] dark mystic stuck at loading map screen
    By imranpro in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2014, 05:44 PM
  3. Promod does not load custom_public settings
    By junaidkbr in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2013, 10:23 PM
  4. [Solved] sxs.dll File loads, but does not run properly
    By guess2169 in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 11-29-2011, 05:20 PM
  5. [Question] LTClient correct, but does not work
    By wainner3d in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 10-21-2010, 02:28 PM

Tags for this Thread