Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    zozmanx2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Exclamation Le bot doesn't join certain maps

    Hi guys please help me, in le bot when i go to (either with /go to command or the bot manager) some maps like xan cave and mountdoomskull the loading screen appears and when it reaches 100% downloading map it doesnt go to that map and it wont work, so i have to press cancel and log in again and it never goes to these maps. i need to go to mount doom skull for chaos rep but it just wont let me go there. please help me i tried le bot 8.3 and 8.4 and both wont work thanks

  2. #2
    ratgod's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    female
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I smell virus, laggy internet, malware in the air. You posted in wrong section?

  3. #3
    ewrc's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Location
    Steel is my body, and fire is my Blood
    Posts
    700
    Reputation
    154
    Thanks
    275
    My Mood
    Relaxed
    Ok, This is a computer, internet problem.
    If you have pirated any games recently, or ever do a spybot check and a malwarebites just in-case.
    If this isn't the case this is normal everyone gets those errors especially down here in the southern hemisphere
    Also, im back!

  4. #4
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    Delete System32
    Only joking of course, and you don't have a virus on your computer (well, you might, but that's not what is causing the problem)
    This usually happens if your connection is rather slow or your computer is struggling to cope with all the applications you have open.
    You should be using the "/join" command too.

  5. #5
    zozmanx2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    Delete System32
    Only joking of course, and you don't have a virus on your computer (well, you might, but that's not what is causing the problem)
    This usually happens if your connection is rather slow or your computer is struggling to cope with all the applications you have open.
    You should be using the "/join" command too.
    im pretty sure my connection is fast and i dont have anything else opened but the le bot... i also use the /join command. im using a laptop if that helps :P

  6. #6
    zozmanx2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ewrc View Post
    Ok, This is a computer, internet problem.
    If you have pirated any games recently, or ever do a spybot check and a malwarebites just in-case.
    If this isn't the case this is normal everyone gets those errors especially down here in the southern hemisphere
    Also, im back!
    im honestly not a computer genius so i dont understand what you just said :P but im pretty sure thats not the case because i dont do anything that u just said :P idk whats the problem but ill try it from my pc instead of my laptop :P maybe my laptop is fu**ed up

  7. #7
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    Quote Originally Posted by zozmanx2000 View Post
    im pretty sure my connection is fast and i dont have anything else opened but the le bot... i also use the /join command. im using a laptop if that helps :P
    If you're right, then it's probably some temporary problem or a Flash Player cache problem maybe.

  8. #8
    sonicasdfasdf's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by zozmanx2000 View Post
    Hi guys please help me, in le bot when i go to (either with /go to command or the bot manager) some maps like xan cave and mountdoomskull the loading screen appears and when it reaches 100% downloading map it doesnt go to that map and it wont work, so i have to press cancel and log in again and it never goes to these maps. i need to go to mount doom skull for chaos rep but it just wont let me go there. please help me i tried le bot 8.3 and 8.4 and both wont work thanks
    Try running CCleaner. This will clear out your cache.
    If you adjust it to.
    __________________________________________________ ___
    Youtube - www.youtube.com/3picPr0Gaming
    Steam - www.steamcommunity.com/carcar21
    Planetcss - forum.planetcss.com/user/91283-carcar21/

  9. #9
    zozmanx2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by sonicasdfasdf View Post
    Try running CCleaner. This will clear out your cache.
    If you adjust it to.
    how do i do that ? sorry for being a pain in the bum

  10. #10
    cuckold cancer 8=D's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    9,848
    Reputation
    1699
    Thanks
    4,923
    Move thread HERE

    @JamesRo

  11. #11
    Purple Kush's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by zozmanx2000 View Post
    how do i do that ? sorry for being a pain in the bum
    Download the program here
    [CCleaner Website]
    Then run the scans on it
    Last edited by Purple Kush; 08-14-2014 at 01:10 AM.

  12. The Following User Says Thank You to Purple Kush For This Useful Post:

    [MPGH]Liz (08-14-2014)

  13. #12
    Liz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Location
    Karnaca
    Posts
    30,677
    Reputation
    4094
    Thanks
    17,850
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Purple Kush View Post
    Download the program here
    [CCleaner Website]
    Then run the scans on it
    Really need to update my version of CCleaner. Solved? @zozmanx2000
    Last edited by Liz; 08-14-2014 at 03:24 PM.


    Click Here to Become a MPGH Premium Member by Donating $25 or More.

    If anyone claims to be me via MSN/Skype/Email or any other source outside of MPGH private or visitor messages, IT'S NOT ME!
    They are trying to trick or scam you. Report them immediately and PM me here for verification.
    "Don’t confuse my personality with my attitude. My personality is who I am. My attitude depends on who you are." — Frank Ocean
    Moderator: 5/2009-10/2009 | GMod: 10/2009-10/2010 | Staff Administrator: 10/2010-Present
     
    Stupid/Pointless Private messages = SPAM, SPAM = BAN.

  14. #13
    zozmanx2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    NOPE tried it but nothing worked

  15. #14
    Purple Kush's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by zozmanx2000 View Post
    NOPE tried it but nothing worked
    Just Try Deleting it And Then Download it Again.
    Never Know.

  16. #15
    zozmanx2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Purple Kush View Post
    Just Try Deleting it And Then Download it Again.
    Never Know.
    tried that a lot as well, i think its a problem in my laptop ill try from my pc and tell you guys. btw can anyone give me a good le bot link for windows??

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Auto Nade Bot Doesn't Auto Ready?
    By Mozamell in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-16-2013, 02:12 AM
  2. [Solved] Best Map to Bot on?
    By ColdJ in forum Vindictus Help
    Replies: 20
    Last Post: 12-15-2011, 09:29 AM
  3. [Help] How To tap maps with free join working
    By deanryan in forum Soldier Front General
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2011, 08:53 PM
  4. Join game doesn't stop...
    By apocalipse in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-28-2011, 05:32 PM
  5. Map edit doesn't work..
    By jorricks3 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2011, 11:54 AM