Thread: Help Loader :/

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    gusdnide's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    287
    Reputation
    15
    Thanks
    1,677
    My Mood
    Amazed

    Help Loader :/

    I'm trying to mount a trainer for aqw, I'm using the tutorial
    that is at the sources here that the area is fixed,
    But I think it's kind of outdated this part:
    http://notepad.cc/qeemiamo46
    why the game does not load, tried to put it this way:
    http://notepad.cc/grugose51
    but also got no success: /

    Can anyone help me?



  2. #2
    Kasiek's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    161
    Reputation
    16
    Thanks
    265
    My Mood
    Amused
    Why would you need to do this for AQW?
    I could probably help.

  3. The Following User Says Thank You to Kasiek For This Useful Post:

    gusdnide (08-19-2014)

  4. #3
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    First link you posted still works perfectly fine for me.
    Some things to check:
    1. That you're using Flash CS5.5 (basically don't use CS6, it causes issues)
    2. Try swapping your layers round/check layer settings, you might be hiding it somehow
    3. If you still have the problem, have you got any other code in the project?

    There may be an error in your code which just isn't appearing.
    Hope this helps

  5. The Following User Says Thank You to Oliboli8769 For This Useful Post:

    gusdnide (08-19-2014)

  6. #4
    gusdnide's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    287
    Reputation
    15
    Thanks
    1,677
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    First link you posted still works perfectly fine for me.
    Some things to check:
    1. That you're using Flash CS5.5 (basically don't use CS6, it causes issues)
    2. Try swapping your layers round/check layer settings, you might be hiding it somehow
    3. If you still have the problem, have you got any other code in the project?

    There may be an error in your code which just isn't appearing.
    Hope this helps
    Which of the two Loaders?
    WHAT I tried to update?

  7. #5
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    Quote Originally Posted by gusdnide View Post
    Which of the two Loaders?
    WHAT I tried to update?
    http://notepad.cc/qeemiamo46

  8. #6
    gusdnide's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    287
    Reputation
    15
    Thanks
    1,677
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    *
    Ok, I'll install the CS 5.5 because it had the CS6

  9. #7
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,814
    Quote Originally Posted by gusdnide View Post
    Ok, I'll install the CS 5.5 because it had the CS6
    OK, that should be the problem.
    If not I'd be happy to help more
    If you struggle to find CS5.5, CC works too.

  10. The Following User Says Thank You to Oliboli8769 For This Useful Post:

    gusdnide (08-19-2014)

  11. #8
    gusdnide's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    287
    Reputation
    15
    Thanks
    1,677
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    OK, that should be the problem.
    If not I'd be happy to help more
    If you struggle to find CS5.5, CC works too.
    I'm downloading at the pirate rsrs

  12. The Following User Says Thank You to gusdnide For This Useful Post:

    Oliboli8769 (08-19-2014)

  13. #9
    zerobrium's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    614
    Reputation
    13
    Thanks
    789
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    First link you posted still works perfectly fine for me.
    Some things to check:
    1. That you're using Flash CS5.5 (basically don't use CS6, it causes issues)
    2. Try swapping your layers round/check layer settings, you might be hiding it somehow
    3. If you still have the problem, have you got any other code in the project?

    There may be an error in your code which just isn't appearing.
    Hope this helps
    cs6 works for me.

  14. #10
    NormenJaydenFBI's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Canterlot, Equestria
    Posts
    12,211
    Reputation
    1021
    Thanks
    3,211
    No response from OP after three days, assuming solved.
    /Closed


    MPGH Staff History:
    Minion: 02-12-2013 - 6-28-2013
    Former Staff: 6-28-2013 - 7-14-2014
    Minion: 7-14-2014 - 1-3-2015
    Minion+: 1-3-2015 - 6-1-2015
    Moderator: 6-1-2015 - 10-2-2016
    Global Moderator: 10-2-2016 - Current

    Current Sections:
    DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Minecraft Hacks
    Other Semi-Popular First Person Shooter Hacks
    Blackshot Hacks & Cheats
    Need For Speed World Hacks
    Other First Person Shooter Hacks
    CounterStrike: Global Offensive Hacks
    Garry's Mod Hacks & Cheats


    Donating:
    If you want to donate money to me I take Bitcoin & Paypal, PM me for either of these if you're interested and thanks.
    Top Donators: (Awesome People)
    FanticSteal $75.00
    smurf_master $58.00 <- Best DayZ Gear Seller
    Fujiyama $25.00
    [MPGH]Black $10.00
    [MPGH]Hova $10.00
    xJudgez $4.54
    [MPGH]Normen's Sheep $3.50
    eminemlover $1.50


    Brony?
    http://www.mpgh.net/forum/groups/1728-mpgh-bronies.html

Similar Threads

  1. [Help Request] Need Help With Loader
    By GetTheCode in forum Visual Basic Programming
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2012, 01:27 AM
  2. [Help Request] Working On VB Cham Loader.. Need Help!
    By bazookaboy in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2011, 11:36 AM
  3. [Help] Loader don't Inject
    By Goku_SSJ3 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 12
    Last Post: 02-28-2011, 09:28 PM
  4. [Help] Loader
    By xakerino in forum Visual Basic Programming
    Replies: 6
    Last Post: 01-25-2011, 08:16 AM
  5. [Help]Loader Autoupdater Issue
    By Sydney in forum Visual Basic Programming
    Replies: 17
    Last Post: 01-04-2011, 07:26 AM