Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Biney's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    59

    Test server trainer, loading the game

    I have been trying everything I can think of with my extremely limited ActionScript knowledge. The problem is loading the game swf.
    I have searched and searched and tested and tested, to no avail. I even straight up copied the code from Loader_Test.swf and edited it a bit to correct url requests, yet it won't load.

    When running the code a the first error is error #1053: illegal override of removeChildren() in Game, then a bunch of #1065 reference errors are occuring, saying that variable x is not defined.

    I feel a bit embarassed to be honest, I mean, loading the game should be simple..

    What is the reason for this? Would anyone more experience with AS3 mind taking some time to look at this?
    Last edited by Biney; 11-07-2016 at 04:55 AM.

  2. #2
    asamortal's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Mother Base
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    That's because Test_Loader is just that, a Loader

  3. #3
    ImThrowingMyLifeAway's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Gender
    male
    Location
    Planet Earth
    Posts
    480
    Reputation
    10
    Thanks
    193
    Even if you manage to get the files, wouldn't it all be linked to actually being on the website where the data is?
    From what I could understand [which is nothing] you have to be on their client, the "loader" is the actual game, not the PTR.


    Want an AQW bot made? PM me or put @ImThrowingMyLifeAway in your Bot Request!
     

    To Be Implemented Soon.



  4. #4
    Biney's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    Quote Originally Posted by asamortal View Post
    That's because Test_Loader is just that, a Loader

    Yeah, the loader loads the game swf. So it should be possible to load it the same way in a trainer, which the current trainers are doing (Carbon at least, been studying its code).


    Quote Originally Posted by ImThrowingMyLifeAway View Post
    Even if you manage to get the files, wouldn't it all be linked to actually being on the website where the data is?
    From what I could understand [which is nothing] you have to be on their client, the "loader" is the actual game, not the PTR.
    Hm, I'm not really sure what you mean here. The actual game is in an swf that the loader swf loads when you go to the game page. And which files are you speaking of?

  5. #5
    ImThrowingMyLifeAway's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Gender
    male
    Location
    Planet Earth
    Posts
    480
    Reputation
    10
    Thanks
    193
    Quote Originally Posted by Biney View Post
    Hm, I'm not really sure what you mean here. The actual game is in an swf that the loader swf loads when you go to the game page. And which files are you speaking of?
    I'm talking about the game in general, we all know we can load it, the issue is about the location of the testing swf.
    [For saying get the files, I just wanted to sound smart, ignore that]


    Want an AQW bot made? PM me or put @ImThrowingMyLifeAway in your Bot Request!
     

    To Be Implemented Soon.



  6. #6
    Biney's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    Quote Originally Posted by ImThrowingMyLifeAway View Post
    I'm talking about the game in general, we all know we can load it, the issue is about the location of the testing swf.
    [For saying get the files, I just wanted to sound smart, ignore that]
    Finding the location of the testing swf isn't a problem though? Or are we talking about different things here?
    /game/gamefiles/Gamenew_1021r1.swf

  7. #7
    asamortal's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Mother Base
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    The game files in normal server and the ones in defaulttest.asp are different.

    As far as I understand it, they are constantly changing since the Test Server isn't finalized yet. So its all just variable filenames.
    You're better off waiting for the server rewrite to happen and THEN make your bot or just bot in the normal servers and use the ready-made bots for whatever it is you want to do.

  8. #8
    Biney's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    Quote Originally Posted by asamortal View Post
    The game files in normal server and the ones in defaulttest.asp are different.

    As far as I understand it, they are constantly changing since the Test Server isn't finalized yet. So its all just variable filenames.
    You're better off waiting for the server rewrite to happen and THEN make your bot or just bot in the normal servers and use the ready-made bots for whatever it is you want to do.
    I think I see what you mean... Although I'll continue just in case.
    I'm trying to do this merely because I'm curious, I want to find out what we can expect after the rewrite is finished.

  9. #9
    ImThrowingMyLifeAway's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Gender
    male
    Location
    Planet Earth
    Posts
    480
    Reputation
    10
    Thanks
    193
    Quote Originally Posted by Biney View Post
    I think I see what you mean... Although I'll continue just in case.
    I'm trying to do this merely because I'm curious, I want to find out what we can expect after the rewrite is finished.
    Just know we can expect a mass nerf of stats and full luck isn't the main anymore.


    Want an AQW bot made? PM me or put @ImThrowingMyLifeAway in your Bot Request!
     

    To Be Implemented Soon.



  10. #10
    asamortal's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Mother Base
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    It's not really a nerf though.
    Fighter is now viable again and so is Hybrid.

    Luck is being removed altogether though.
    They want to make the game less dependent on crits.

    Oh and they want a new Tank enhancement. Probably that Armsman Enhancement a few PTR tests ago..

    Oh and Wizard got even more OP.

  11. #11
    Chaos's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Location
    The Void
    Posts
    3,034
    Reputation
    1951
    Thanks
    3,039
    My Mood
    Amused
    Yeah, the gamefile asp changes like every restart, just hope that this won't be the case once the rewrite is finalized, as that would make botting so painful.

  12. #12
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    432
    Reputation
    10
    Thanks
    95
    My Mood
    Cynical
    Nope. Didn't work.
    Last edited by Play_N_Hack; 11-15-2016 at 05:07 AM.

Similar Threads

  1. [Help Request] Change the game type name that appears in server list and loading screen
    By ratulupadhyay in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 10-05-2011, 06:19 AM
  2. [SOLVED]You cannont access the test server.
    By OwnAngel in forum CrossFire Help
    Replies: 11
    Last Post: 10-09-2010, 11:17 AM
  3. Where the fuck do you down load this game at.
    By ★IRock★ in forum Urban Terror Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2010, 03:34 PM
  4. [Help] When my mate hosts the game stays on loading
    By rowan112 in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 08-28-2010, 12:00 PM
  5. Combat arms is slow at everything like loading up the game
    By jeffchan666 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-15-2009, 09:30 PM