Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Ethereal's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    13,518
    Reputation
    1850
    Thanks
    3,160
    My Mood
    Amused

    WTFFFFFFFFFFFFFFF

    Does anyone know how to disable that piece of shit updater in CS5.5?
    I can't figure out how to edit my hosts files, because Windows 7 keeps denying me access, even though I'm logged in as admin..I also set notepad to admin, and that shit didn't work..

  2. #2
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,335
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Ethereal View Post
    Does anyone know how to disable that piece of shit updater in CS5.5?
    I can't figure out how to edit my hosts files, because Windows 7 keeps denying me access, even though I'm logged in as admin..I also set notepad to admin, and that shit didn't work..
    I have no idea tbh. Install PS Portable in the mean time until you get it fixed.

  3. #3
    Azunai's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    34
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Ok so: C:\Windows\System32\drivers\etc is where your hosts file is.

    Open it with notepad, then put in on a new line:

    127.0.0.1 activate.adobe.com

    This sets the adobe address to your loopback interface. So it thinks its contacting its server when actually its not.

    If that doesn't work then you need an anti-virus or firewall which will allow you to deny photoshop from been able to go onto the interwebs.

  4. #4
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    Quote Originally Posted by Ethereal View Post
    Does anyone know how to disable that piece of shit updater in CS5.5?
    I can't figure out how to edit my hosts files, because Windows 7 keeps denying me access, even though I'm logged in as admin..I also set notepad to admin, and that shit didn't work..
    Try disabling UAC?

  5. #5
    Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    The GFX section
    Posts
    3,966
    Reputation
    31
    Thanks
    423
    My Mood
    Relaxed
    had same probs i forgot how i fixed it all i know is i copied the hosts file onto my desktop edited it there and replaced it back in
    Quote Originally Posted by ViciousArt
    And I've been doing photoshop work for a very long time, and I've never heard of BLANE.

  6. The Following User Says Thank You to Matt For This Useful Post:

    [MPGH]Ryguy (05-24-2011)

  7. #6
    Ryan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    7,924
    Reputation
    411
    Thanks
    998
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Matt View Post
    had same probs i forgot how i fixed it all i know is i copied the hosts file onto my desktop edited it there and replaced it back in
    That could work if the issue is editing the file just because of the directory it's under.
    Try it.

  8. #7
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,335
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Azunai View Post
    Ok so: C:\Windows\System32\drivers\etc is where your hosts file is.

    Open it with notepad, then put in on a new line:

    127.0.0.1 activate.adobe.com

    This sets the adobe address to your loopback interface. So it thinks its contacting its server when actually its not.

    If that doesn't work then you need an anti-virus or firewall which will allow you to deny photoshop from been able to go onto the interwebs.
    I thought that was in the instructions for the torrent anyways. Jimmy, is this a legit copy or is it torrented?

  9. #8
    Ethereal's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    13,518
    Reputation
    1850
    Thanks
    3,160
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Doc View Post


    I thought that was in the instructions for the torrent anyways. Jimmy, is this a legit copy or is it torrented?
    Legit, and I took care of it.

    replaced the amtlib.dll files. That worked like a charm.