Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Chester Bennington's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    5,653
    Reputation
    389
    Thanks
    717
    My Mood
    Cheerful

    Cs4 Error with brushes please help!

    Ok guys im new to photoshop i just switched form corel lol, so i have no idea wot to do


    Im using CS4 and after i press f5 to change my brush settings i get this






    AS YOU CAN SEE THE OPTIONS ARE LOCKED


    u guys probably know how to unlock them so tell me please.


    plz dont flame me im new to photoshop


    Thanks

  2. #2
    Kyle's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    [England, UK...] Activity Time: GMT (9am-8pm)
    Posts
    1,937
    Reputation
    92
    Thanks
    359
    you do need to select the brush tool. if you have teamviewer, pm me the details i'll get on it. If you dont have teamviewer get it.


    War does not determine who is right- only who is left.



  3. #3
    Chester Bennington's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    5,653
    Reputation
    389
    Thanks
    717
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by EnergyK View Post
    you do need to select the brush tool. if you have teamviewer, pm me the details i'll get on it. If you dont have teamviewer get it.
    ok ty ill download it now , not sure how to use it tho

  4. #4
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by reeciboi View Post
    ok ty ill download it now , not sure how to use it tho
    Fail much?

  5. #5
    Nexulous's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Location
    in dbb's vagina.
    Posts
    4,047
    Reputation
    63
    Thanks
    218
    My Mood
    Innocent
    Yes, Fail [Bold]very[/Bold] much.

  6. #6
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,336
    My Mood
    Twisted
    leave him alone. He's new -_-

  7. #7
    .Amnesia's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    I'm the ghost who is haunting you.
    Posts
    3,655
    Reputation
    45
    Thanks
    241
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by drsynyster View Post
    leave him alone. He's new -_-
    QFT .

  8. #8
    jharvey's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Sαint View Post
    Ok guys im new to photoshop i just switched form corel lol, so i have no idea wot to do


    Im using CS4 and after i press f5 to change my brush settings i get this






    AS YOU CAN SEE THE OPTIONS ARE LOCKED


    u guys probably know how to unlock them so tell me please.


    plz dont flame me im new to photoshop


    Thanks
    I have the same thing happening to me now. Can anyone help me with this. I would like to get this unlocked again so that I may be able to use them.

  9. #9
    Ryan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    7,924
    Reputation
    411
    Thanks
    998
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by jharvey View Post
    I have the same thing happening to me now. Can anyone help me with this. I would like to get this unlocked again so that I may be able to use them.
    In the left toolbar, you should have the brush tool.
    You need to select that before you can change the settings.
    Also, make sure your layer isn't locked, i.e. you're trying to use a brush on the default Background layer.
    You should be able to double click the layer and unlock it, if that's the case.

  10. #10
    Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    The GFX section
    Posts
    3,966
    Reputation
    31
    Thanks
    423
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Songkipark View Post
    Yes, Fail [Bold]very[/Bold] much.
    No YOU failed.
    Quote Originally Posted by ViciousArt
    And I've been doing photoshop work for a very long time, and I've never heard of BLANE.

Similar Threads

  1. [Help] Error with combat arms. Help, look >
    By deathr3in in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 09-23-2011, 01:00 PM
  2. [Solved] Help Please. java error with rsbuddy
    By rohamen6060 in forum Runescape Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2011, 09:14 PM
  3. [HELP REQUEST] G-FORCE ERROR (INCLUDES VIDEO) PLEASE HELP
    By Superr123 in forum CrossFire Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-14-2011, 03:10 PM
  4. Error during initialization; Please HELP!
    By dominikx321 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-27-2011, 06:40 AM
  5. i need to fix this problem with ca please help.
    By b00mh3adshot in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 06-05-2009, 04:46 PM

Tags for this Thread