Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    valilapaul's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Unhappy How to Add Quest in our private server?

    How to Add Quest in our private server?
    I dont have any idea, but i know how to get the sql query of a quest and i can only insert it in the Database

  2. #2
    Darakath's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    In your room
    Posts
    1,549
    Reputation
    47
    Thanks
    2,830
    Quote Originally Posted by valilapaul View Post
    How to Add Quest in our private server?
    I dont have any idea, but i know how to get the sql query of a quest and i can only insert it in the Database
    Use a db-editing program, such as SQLYog or PHPMyAdmin.

  3. #3
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,810
    @valilapaul
    Please stop posting this question on other threads or it will become spam
    (If anyone is wondering why I'm online but it says I'm away in my signature, I found a small internet connection and I'm on my phone)

  4. #4
    valilapaul's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    INSERT INTO `wqw_quests`
    (`id`, `sFaction`, `iLvl`, `factionID`, `iClass`, `iReqRep`, `iValue`, `iGold`, `iRep`, `turnin`, `sEndText`, `bUpg`, `iReqCP`, `iExp`, `sName`, `oItems`, `oRewards`, `bOnce`, `sDesc`, `rewType`)

    VALUES

    ('5', "None", '1', '1', '0', '0', '0', '0', '0', "", "", '0', '0', '100', "Funny Bone", "", "", '0', "Psst. You, over there. Yeah, you! You look like an enterprising sort. I have a bone to pick with Big Jack Sprat in the Cemetery! Every time I ALLLMOST finish my latest masterpiece, those skeletons come and steal pieces that I need. I'm down to ONE piece left, but I have to stay here and guard what I have. If you head on over there, beat Jack Sprat, and grab that bone for me...I'll see that you're handsomely rewarded. Maybe. (Return to Zorbak in Battleon with the last bone.)", "undefined");


    I get this sql query from using "MentalBlank's Simple AQW Quest Data Grabber" and it doesnt work for me,
    I study each quest column in the database but dont know how it works, I need to know how to add quest in PS,

    Sorry for spamming and for my bad english
    from Philippines

  5. #5
    Darakath's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    In your room
    Posts
    1,549
    Reputation
    47
    Thanks
    2,830
    Quote Originally Posted by valilapaul View Post
    INSERT INTO `wqw_quests`
    (`id`, `sFaction`, `iLvl`, `factionID`, `iClass`, `iReqRep`, `iValue`, `iGold`, `iRep`, `turnin`, `sEndText`, `bUpg`, `iReqCP`, `iExp`, `sName`, `oItems`, `oRewards`, `bOnce`, `sDesc`, `rewType`)

    VALUES

    ('5', "None", '1', '1', '0', '0', '0', '0', '0', "", "", '0', '0', '100', "Funny Bone", "", "", '0', "Psst. You, over there. Yeah, you! You look like an enterprising sort. I have a bone to pick with Big Jack Sprat in the Cemetery! Every time I ALLLMOST finish my latest masterpiece, those skeletons come and steal pieces that I need. I'm down to ONE piece left, but I have to stay here and guard what I have. If you head on over there, beat Jack Sprat, and grab that bone for me...I'll see that you're handsomely rewarded. Maybe. (Return to Zorbak in Battleon with the last bone.)", "undefined");


    I get this sql query from using "MentalBlank's Simple AQW Quest Data Grabber" and it doesnt work for me,
    I study each quest column in the database but dont know how it works, I need to know how to add quest in PS,

    Sorry for spamming and for my bad english
    from Philippines
    What db are you using?
    And I said, just insert a column using phpMyAdmin or SQLYog.

  6. #6
    valilapaul's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    im using database named "aqw"
    im using xampp, I used phpmyadmin to insert it into the database,
    it successfully insert it in the etl_quests, but in the game, when I try to access any quest that I add it never trigger a quest dialof box

  7. #7
    Darakath's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    In your room
    Posts
    1,549
    Reputation
    47
    Thanks
    2,830
    Quote Originally Posted by valilapaul View Post
    im using database named "aqw"
    im using xampp, I used phpmyadmin to insert it into the database,
    it successfully insert it in the etl_quests, but in the game, when I try to access any quest that I add it never trigger a quest dialof box
    Did you edit the map to load the correct quest id?

  8. #8
    valilapaul's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i dont know how to do that, can you teach me how to edit map to add quests and software needed?

  9. #9
    Darakath's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    In your room
    Posts
    1,549
    Reputation
    47
    Thanks
    2,830
    Quote Originally Posted by valilapaul View Post
    i dont know how to do that, can you teach me how to edit map to add quests and software needed?
    Get Flash Pro.

  10. #10
    ProjectXOwner's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Cybertack Army HideOut
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    I can help u add quests! Its a bit easy if you r using Java Based Emulator or SFS! (SmartFoxServer)


    ~xRazz the Famed - Sword Shine 2D Owner

    My FB = Click Me

    My Skype = xrazz.zergon


    The Cybertack Army LEADER
    Singh is KING


  11. #11
    Darakath's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    In your room
    Posts
    1,549
    Reputation
    47
    Thanks
    2,830
    Quote Originally Posted by ProjectXOwner View Post
    I can help u add quests! Its a bit easy if you r using Java Based Emulator or SFS! (SmartFoxServer)
    He added the quest -_-
    He needs to edit the map.

  12. #12
    ProjectXOwner's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Cybertack Army HideOut
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Darakath View Post
    He added the quest -_-
    He needs to edit the map.
    I can help him but I aint really good in SWF!


    ~xRazz the Famed - Sword Shine 2D Owner

    My FB = Click Me

    My Skype = xrazz.zergon


    The Cybertack Army LEADER
    Singh is KING


  13. #13
    Darakath's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    In your room
    Posts
    1,549
    Reputation
    47
    Thanks
    2,830
    Quote Originally Posted by ProjectXOwner View Post


    I can help him but I aint really good in SWF!
    Then tell him to ask me -_-
    on skype or something

Similar Threads

  1. [Help Request] How to add shops to a private server
    By ImjustaPro in forum Realm of the Mad God Private Servers Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-2013, 01:26 AM
  2. How to add Malphas to your private server
    By Lunati in forum Realm of the Mad God Private Servers Tutorials/Source Code
    Replies: 9
    Last Post: 08-24-2013, 10:23 AM
  3. How to use Injectors on a Private server?
    By sabil11234 in forum MapleStory Help
    Replies: 31
    Last Post: 08-21-2011, 01:26 AM
  4. How To add Files into our Posts???
    By Rido in forum Spammers Corner
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2010, 07:34 PM
  5. how do i hack on a private server?
    By You_The_Haxr in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2009, 10:20 AM