Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    GraphicVooDoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed

    Create a class glitch

    I can't open create a class? I click it and it takes me to the multiplayer menu or just sits there. Anyone have any tips? Already redownloaded it and nothing changed.

  2. #2
    MrProffi's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Disable Data_Validation_Enabled than change all the values in you class to zero that will fix it.

Similar Threads

  1. Get 11 Points Using Pick 10 Create a Class GLITCH
    By CYBER-SNIPA in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2012, 09:59 AM
  2. How to Create Costum Classes?
    By YuDi21 in forum Call of Duty Black Ops GSC Modding Help & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2011, 11:39 PM
  3. Anyone having problems with create a class?
    By SomeDude123 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 6
    Last Post: 12-16-2010, 04:01 PM
  4. Multiplayer Socialization and Create-a-Class 2.0[leeched]
    By jorricks3 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 08-13-2010, 06:14 PM
  5. WORLD CLASS GLITCHES!
    By yanroni in forum WarRock Discussions
    Replies: 25
    Last Post: 07-23-2010, 02:08 AM

Tags for this Thread