Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Izochor's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    500
    Reputation
    33
    Thanks
    133
    My Mood
    Lurking

    Is VAC enabled in Exo?

    Because we launch mp in Steam so I was wondering..

  2. #2
    Shotout23's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Bavaria
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    I'd like to know that, too.

  3. #3
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,075
    My Mood
    Fine
    In a short answer: Yes it is.

  4. The Following User Says Thank You to NightmareTX_RETIRED For This Useful Post:

    SammyDoge1 (12-01-2014)

  5. #4
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Its played in the multiplayer , as nightmare said, yes.





  6. #5
    Izochor's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    500
    Reputation
    33
    Thanks
    133
    My Mood
    Lurking
    Thx! Thread solved.

Similar Threads

  1. Vac enabled?
    By gogamoga in forum Call of Duty Ghosts Discussions & Help
    Replies: 31
    Last Post: 02-14-2014, 08:24 PM
  2. Is VAC Enabled on DayZ SA?
    By EJRProdigy in forum DayZ Help & Requests
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-2013, 05:31 AM
  3. [Question]Is VAC enabled in zombie custom games?
    By dylan77799 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 07-28-2013, 01:52 PM
  4. [Solved] [Question] VAC enabled in main menu?
    By raoulster in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 02-08-2013, 11:53 AM
  5. Will Black Ops have VAC enabled?
    By telis9852 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 11-02-2010, 05:08 PM