Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    oleksx's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Right behind you
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Amused

    Cannot open Loadout menus after using the Class Editor CE table

    I used the Class Editor cheat made by @Zignixx
    It seemed to work fine for a while, but then all of the sudden i couldn't open the Loadout menus, while outside of the game but also when inside a match, meaning i cannot spawn anymore.
    I've reinstalled the game and deleted any config files that were left and i still have this issue.

    I tried using the CE table again to revert my loadouts into regular ones but if i try opening the menus after doing it, i get this crash:


    Any help?

  2. #2
    Zignixx's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    29
    Thanks
    1,440
    Hey mate, sorry for the bug (worked on the old version, update just broked it)

    Use this http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=877951 to disable the Data Validation. I will include it on the next version of the Table. Thanks to @NightmareTX !

  3. #3
    oleksx's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Right behind you
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Zignixx View Post
    Hey mate, sorry for the bug (worked on the old version, update just broked it)

    Use this http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=877951 to disable the Data Validation. I will include it on the next version of the Table. Thanks to @NightmareTX !
    Big thank you, sorry if i spammed you for a bit, going to try that.

  4. #4
    Zignixx's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    29
    Thanks
    1,440
    Quote Originally Posted by oleksx View Post
    Big thank you, sorry if i spammed you for a bit, going to try that.
    np mate! I got the same bug yesterday night, i was unable to connect to the game, i know your feeling!

  5. #5
    akim14's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    852
    Reputation
    281
    Thanks
    4,996
    My Mood
    Doh
    do not mess with CE

    MPGH Member since 21/10/2009
    CoD section Minion since 1/22/2015
    GTA section Minion since 7/15/2015
    Minion+ since 1/27/2016
    Skype Impersonator: mpgh.akim14. (always use skype buton on my profile and contact me here)

  6. #6
    oleksx's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Right behind you
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Amused
    Perhaps i'm doing something wrong? I've disabled the protection but i still can't open the Class Menu.

    I'm able to change the attachments in the class i have because i see them appearing on my chars weapon.

  7. #7
    Zignixx's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    29
    Thanks
    1,440
    Quote Originally Posted by oleksx View Post
    Perhaps i'm doing something wrong? I've disabled the protection but i still can't open the Class Menu.

    I'm able to change the attachments in the class i have because i see them appearing on my chars weapon.
    Try to "Reset" all classes after you disabled the protection. Just write 0 on every entry.

  8. #8
    oleksx's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Right behind you
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Amused
    :O You're a champ, it worked.
    I was scared there for a while!

  9. #9
    oleksx's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Right behind you
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Amused
    It kicked me out of the menu while i was re doing my classes.

    So i'm able to get into Create Class but while i'm redoing them i get kicked to the main Menu and i can't even press "Play Online"
    Last edited by oleksx; 11-06-2014 at 09:04 AM.

  10. #10
    oleksx's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Right behind you
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Amused
    @Zignixx after resetting everything to 0 i'm able to launch the game and press Play Online but about 2 seconds later i get kicked to the main menu and can't press it anymore

Similar Threads

  1. Users using the Lobby Editor?
    By T4NK in forum Call of Duty Ghosts Discussions & Help
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2013, 01:50 AM
  2. The class editor are AWESOME!
    By C.C. in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 04-11-2012, 09:11 PM
  3. help me i cannot open the game
    By costa201005 in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-2010, 08:40 AM
  4. I CANNOT USE THE AUTO QUEST
    By mentalistsunny1 in forum Gunz General
    Replies: 5
    Last Post: 07-04-2010, 04:48 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 01-30-2009, 08:14 AM