Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    MotherFragger's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Any way to reset stats?

    So the game just got updated to v1.10 so is there anyone working on a newer version of the rank resetter?
    Last edited by akim14; 02-06-2015 at 08:19 AM.

  2. #2
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,209
    Reputation
    615
    Thanks
    1,069
    My Mood
    Relaxed
    You just have to be patient, and wait for the coders to make one.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  3. #3
    akim14's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    855
    Reputation
    281
    Thanks
    4,997
    My Mood
    Doh
    And we have a thread for requests

    MPGH Member since 21/10/2009
    CoD section Minion since 1/22/2015
    GTA section Minion since 7/15/2015
    Minion+ since 1/27/2016
    Skype Impersonator: mpgh.akim14. (always use skype buton on my profile and contact me here)

Similar Threads

  1. [Solved] (Dayz:SA) Any way to reset your character?
    By Mizzle420420 in forum DayZ Help & Requests
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2014, 09:03 PM
  2. [Help Request] Is there a way to reset stats/level/prestige?
    By haxrevolution in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2011, 08:27 AM
  3. Possible way to reset ur stats?
    By xbeatsszzx in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 6
    Last Post: 12-06-2010, 01:43 PM
  4. Any way to make my computer go fast and fater
    By Gourav2122 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 18
    Last Post: 12-19-2006, 10:27 PM
  5. any way to use wpe for damage editing?
    By zelda803 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 02-09-2006, 03:33 AM