Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    altairHUEHUE's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    How do i put sorce codes on BF4?

    Hey.
    This is my first post, and i just downloaded a sorce code for Battlefield 4, but i dont know what to do with it.
    Help??

  2. #2
    Mayion's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Bed
    Posts
    12,601
    Reputation
    2890
    Thanks
    7,489
    My Mood
    Twisted
    You need C++ (Programming language) to use/edit the source code.

Similar Threads

  1. [Help Request] How do you put codes in rotmg stuff!
    By !youngchris1 in forum Realm of the Mad God Help & Requests
    Replies: 4
    Last Post: 03-24-2013, 07:16 PM
  2. [Help] Help Help how i put this code
    By MaDo111 in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2012, 10:03 PM
  3. how do i find the sorce code for ca hacks
    By infinzeal1 in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 6
    Last Post: 06-18-2010, 12:08 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 04-18-2009, 11:16 PM
  5. How do i put pointers in tmk
    By Twisted_scream in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2007, 12:10 PM