Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    tdude's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Macro for SteelSeries Sensei RAW Mouse

    Is it possible to have macro with this mouse? If It's possible could you help me to find it or how to make it? Could please inform me about this? Thanks

  2. #2
    Pyrotrocity's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Does it have macro buttons? If yes just google some macros up.

Similar Threads

  1. [Help Request] Scripting for SteelSeries Sensei RAW?
    By Cogbliz in forum Battlefield 3 Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2015, 07:43 AM
  2. [Solved] Macro for Cooler Master Inferno Mouse
    By swarnob93 in forum Battlefield 4 Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2014, 06:53 PM
  3. steelseries sensei raw
    By kira360 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2014, 09:38 PM
  4. Hardware Macro for X7 Oscar mouse for ALLIANCE OF VALIANT ARMS
    By skottos in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2012, 10:28 AM
  5. Help programing a macro for my mouse
    By Steve45 in forum All Points Bulletin Reloaded Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2012, 11:55 AM