Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Azsry's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    13
    Thanks
    14
    My Mood
    Happy

    Dumping while game is running

    A couple of threads back I saw distiny say that you need to dump the game while it is running for the IDA assembly to make sense. How would I go about doing this? I tried looking it up on Google but most of the guides show how to do it using Olly, but Olly doesn't support 64bit at the moment :/

  2. #2
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    Install Explorer suite
    Download: http://www.ntcore.com/files/ExplorerSuite.exe

    Run Task Explorer 64 bit


    Select the process and right click -> Dump PE


    Tadaaaaa

    I hope it helps you.
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  3. The Following 2 Users Say Thank You to distiny For This Useful Post:

    Azsry (11-08-2014),SammyDoge1 (11-08-2014)

  4. #3
    Azsry's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    13
    Thanks
    14
    My Mood
    Happy
    Ooohhh, thanks! I was using Process Hacker to dump it but it only produced a .dmp file that sent IDA into debugger mode.

  5. #4
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Azsry View Post
    Ooohhh, thanks! I was using Process Hacker to dump it but it only produced a .dmp file that sent IDA into debugger mode.
    I hope it helped you.
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  6. The Following User Says Thank You to distiny For This Useful Post:

    Azsry (11-10-2014)

Similar Threads

  1. [Help] Disabbel Killcam while game is running
    By Nordiii in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Coding, Programming & Source Code
    Replies: 4
    Last Post: 09-13-2014, 06:56 PM
  2. [Solved] I cant RUN CE while game running help me at BYPASS
    By yagozz in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-2013, 12:07 PM
  3. EAM Contiously getting "The game needs to be running!" while the game is running.
    By ddog555 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2012, 09:04 AM
  4. [Help Request] Error 36?? while trying to run transformation hack
    By Dinokid269 in forum Vindictus Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2011, 10:48 AM
  5. Replies: 10
    Last Post: 04-26-2011, 10:54 PM