Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 96
  1. #76
    bog624's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    676
    Reputation
    95
    Thanks
    1,121
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by Hitokiri~ View Post


    No .
    What happened to not answering stupid questions xD?


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by sirbubbbles View Post
    I read the entire thing there is nothing that simplifies to what code does what.

    Lord Hitokiri blessed us with the uav : cbuf bg_compassShowEnemies 1

    I tried looking for the code in all her documents.

    I don't want to be spoon fed but at the same time, this is like a needle in a haystack.

    - - - Updated - - -





    Where can I find more cbuf code, its delicious and nutritious !
    var_dmp HERRR DURR


    - - - Updated - - -

    "cbuf bg_compassShowEnemies 1 " some how crashed my game :P
    Good Day.



    Quote Originally Posted by DimitriSavage View Post
    *le wild bog is hunting in his natural habitat....le wild bog sees pray...le wild bog uses HACK....le wild bog wins....le wild bog is evolving....le wild bog is now le wild gob*

    LE WILD BOG IN LE POKEDEX : POKEDEX ENTRY

    LE WILD GOB IN LE POKEDEX : POKEDEX ENTRY

    TEH FINAL EVOLUTION OF LE WILD BOG : POKEDEX ENTRY


  2. #77
    rudsec's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Location
    Location.map
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    139
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Hitokiri~ View Post


    -2 makes it look like CoD4
    monkeytoy ... googlemuch? It enables the use of the developer console ( not that it's required )
    hmmm i think i remember using it in waw its been a while

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by overkilln00b View Post
    Code:
    cbuf monkeytoy 1
    i used it but if i press ~ or \ the dev console not appear




    i've dump the dvar list but i can't find threat detection
    There is no dvar for threat detection get it through your brain

    - - - Updated - - -

    so is there a way to use this code in dvar form
    Code:
    void force_hostThread(){
    	dvar_t* pt_connectTimeout = G_FindDvar("pt_connectTimeout");
    	dvar_t* party_minplayers = G_FindDvar("party_minplayers");
    	dvar_t* ds_serverConnectTimeout = G_FindDvar("ds_serverConnectTimeout");
    	dvar_t* ds_listenServerConnectTimeout = G_FindDvar("ds_listenServerConnectTimeout");
    	dvar_t* ds_serverAcquireTimeout = G_FindDvar("ds_serverAcquireTimeout");
    
    	while (b_forceHost){
    		pt_connectTimeout->iValue = 0;
    		party_minplayers->iValue = 1;
    		ds_serverConnectTimeout->iValue = 0;
    		ds_listenServerConnectTimeout->iValue = 0;
    		ds_serverAcquireTimeout->iValue = 0;
    		Sleep(1);
    	}
    
    	pt_connectTimeout->iValue = 1000;
    	party_minplayers->iValue = 8;
    	ds_serverConnectTimeout->iValue = 3000;
    	ds_listenServerConnectTimeout->iValue = 10000;
    	ds_serverAcquireTimeout->iValue = 2000;
    }

  3. #78
    Threadstarter
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,195
    Reputation
    24
    Thanks
    863
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by rudsec View Post
    so is there a way to use this code in dvar form
    I'll leave you to figure out how

  4. #79
    overkilln00b's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by rudsec View Post
    hmmm i think i remember using it in waw its been a while

    - - - Updated - - -



    There is no dvar for threat detection get it through your brain
    SO..how we could activate it?
    Last edited by overkilln00b; 04-01-2015 at 06:21 AM.

  5. #80
    Threadstarter
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,195
    Reputation
    24
    Thanks
    863
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by overkilln00b View Post
    SO..how we could activate it?
    Here are your choices:

    - Learn to reverse engineer the game
    - Give up on it

    I'd recommend the latter choice for you.

  6. #81
    overkilln00b's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Hitokiri~ View Post


    Here are your choices:

    - Learn to reverse engineer the game
    - Give up on it

    I'd recommend the latter choice for you.
    uff...ok

  7. #82
    kosworld214's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    so nobody want to help me for elite weapons ?

  8. #83
    Dave's Mexican's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    C:/ProgrameFiles/Steam/
    Posts
    789
    Reputation
    29
    Thanks
    1,087
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by kosworld214 View Post
    so nobody want to help me for elite weapons ?
    you cant unlock elite wepons with this...





    Quote Originally Posted by Dave84311
    Shuttup mexican
    Quote Originally Posted by Royce
    stupid mexican
    Quote Originally Posted by Hitokiri~
    Shut up stupid mexican.
    Quote Originally Posted by Hypnotized
    Why aren't you cutting my lawn?
    Quote Originally Posted by _Tavi
    Mexican
    Quote Originally Posted by Hitokiri~
    Get back to cutting my damn grass retard.


    Racism

  9. #84
    overkilln00b's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    work with new update?

  10. #85
    Threadstarter
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,195
    Reputation
    24
    Thanks
    863
    My Mood
    Bitchy
    I'll need to update the vdef.dat file. But yes.

  11. #86
    roadrash's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    the console is perfect but the game is not god eenogh, netcode is worse 125 fps 100 maxpackets does nothing,l lets wait for tryarch...

    - - - Updated - - -

    i talked with overbakkedmuffin you have no change to change net settingss... lag comp is everywhere... xp lobyy with the right adresses also broken... thats from the game not kensshins fault. rights addis plus the scr settings in the config, only works in private matches...

    - - - Updated - - -

    seta scr_tdm_score_assist "65000"
    seta scr_tdm_score_kill "65000"
    seta scr_tdm_score_suicide "65000"
    seta scr_war_score_assist "65000"
    seta scr_war_score_kill "65000"
    seta scr_war_score_suicide "65000"

    in the config^^

    ds_serverConnectTimeout to 0 3000
    ds_listenServerConnectTimeout to 0 10000
    ds_serverAcquireTimeout to 0 2000
    pt_connectTimeout to 0 1000
    party_minplayers to 1 2

    via CE or kenshins consoles doesnt work anymore ( i know the adressses are individual when i change the config...) but i can force hosst sstill again, but the time to join other players is to minimal i change often the value but i was often host (when you se the battlecounter says ssearch for other players and starts with 15 seconds)

    but its funny in a bot match after one kill they call their KS...lol (65000 works in private)

    hmm maybe they fix this or i do something wrong

    but who cares i have the obssidian and the strider...lol
    Last edited by roadrash; 04-02-2015 at 04:52 PM.

  12. #87
    sirbubbbles's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Hitokiri~ View Post
    I'll need to update the vdef.dat file. But yes.
    Chances of being caught with this? I like your precise calculation you gave.
    Is setting fps unlock using this a lesser chance of being caught than the 83% with http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=921636 [sensor FPS's tool]

  13. #88
    Threadstarter
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,195
    Reputation
    24
    Thanks
    863
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by sirbubbbles View Post
    Chances of being caught with this? I like your precise calculation you gave.
    Is setting fps unlock using this a lesser chance of being caught than the 83% with http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=921636 [sensor FPS's tool]
    You do realize that the 83% think was a troll right?
    How gullible are you?

  14. #89
    rudsec's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Location
    Location.map
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    139
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Hitokiri~ View Post

    I'll leave you to figure out how
    Good thing i just started spring break now ill have the time to figure some stuff out

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by roadrash View Post
    the console is perfect but the game is not god eenogh, netcode is worse 125 fps 100 maxpackets does nothing,l lets wait for tryarch...

    - - - Updated - - -

    i talked with overbakkedmuffin you have no change to change net settingss... lag comp is everywhere... xp lobyy with the right adresses also broken... thats from the game not kensshins fault. rights addis plus the scr settings in the config, only works in private matches...

    - - - Updated - - -

    seta scr_tdm_score_assist "65000"
    seta scr_tdm_score_kill "65000"
    seta scr_tdm_score_suicide "65000"
    seta scr_war_score_assist "65000"
    seta scr_war_score_kill "65000"
    seta scr_war_score_suicide "65000"

    in the config^^

    ds_serverConnectTimeout to 0 3000
    ds_listenServerConnectTimeout to 0 10000
    ds_serverAcquireTimeout to 0 2000
    pt_connectTimeout to 0 1000
    party_minplayers to 1 2

    via CE or kenshins consoles doesnt work anymore ( i know the adressses are individual when i change the config...) but i can force hosst sstill again, but the time to join other players is to minimal i change often the value but i was often host (when you se the battlecounter says ssearch for other players and starts with 15 seconds)

    but its funny in a bot match after one kill they call their KS...lol (65000 works in private)

    hmm maybe they fix this or i do something wrong

    but who cares i have the obssidian and the strider...lol
    Okay so basically how to xp lobby

  15. #90
    sirbubbbles's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Outdated

    need new vdef.dat file
    Last edited by sirbubbbles; 04-03-2015 at 11:33 AM.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Similar Threads

  1. Best console for Advanced Warfare
    By Minnesota Dabs in forum Call of Duty Advanced Warfare Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 11-28-2014, 12:17 AM
  2. Modern warfare 2 console
    By Ownage1 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 19
    Last Post: 03-16-2010, 08:18 PM
  3. [Release] Modern warfare 2 console
    By Hjalmar in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2010, 05:46 PM
  4. [Release] Modern Warfare 2 Console .182
    By Bluthera in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 214
    Last Post: 03-06-2010, 02:17 AM
  5. Modern Warfare 2 Console Help
    By MasterJ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 02-11-2010, 01:44 AM