Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
  1. #31
    Justin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    7,012
    Reputation
    1207
    Thanks
    2,820
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Actually no. Not in Sweden. I asked my teacher and he went to a College, and my Principal
    went to a University. And both of them had almost the same answers. Except you get a
    higher Status if you go to a University.




    Nah mate. I'm going for the 780's.
    780Ti's are set to be more powerful than the current Titans and they have a few improvements over the current 780s

    Minion Statistics

    Ex-Console Minion: 13/01/2011 ~ 19/04/2011
    Console Re-Minion: 14/06/2012 ~ 27/02/2013
    AVA Minion: 22/06/2012 ~ 12/11/2012
    Battlefield Minion: 04/02/2013 ~ 27/02/2013

    Computer Specifications
    Case: NZXT Phantom 820
    PSU: Corsair HX-850W V2
    Mobo: ASUS Z87-Deluxe
    CPU: Intel Core i7-4770K
    CPU Cooling: Swiftech H220 All-In-One Liquid Cooler (Cooled by 2x Noctua NF-F12 PWM 120mm Fans)
    RAM: Corsair Platinum Dominators CMD16GX3M2A2400C10 (2x8GB DDR3 2400Mhz XMP)
    GFX: ASUS GeForce GTX 770 DirectCU II OC 2GB
    Monitor: LG 29EB93 29" Ultrawide LED IPS Panel (2560x1080)(29:1 Ratio)
    Mouse: Razer Deathadder 2012
    Keyboard: Ducky DK 9008G2 Cherry MX-Brown Mechanical Keyboard


  2. #32
    Izochor's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    500
    Reputation
    33
    Thanks
    133
    My Mood
    Lurking
    I'm rockin' Asus 760 DC2OC!

  3. #33
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,232
    Reputation
    200
    Thanks
    2,524
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Actually no. Not in Sweden. I asked my teacher and he went to a College, and my Principal
    went to a University. And both of them had almost the same answers. Except you get a
    higher Status if you go to a University.




    Nah mate. I'm going for the 780's.
    You said you have money, why not 6GB 790's?
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  4. #34
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Justin View Post


    780Ti's are set to be more powerful than the current Titans and they have a few improvements over the current 780s
    Need to check this grafixcard you say!

    Quote Originally Posted by MaroonishBlood View Post
    You said you have money, why not 6GB 790's?
    Don't need that much VRAM, and you can only run 2x SLI on those. Looks more badass with 3x.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  5. #35
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,232
    Reputation
    200
    Thanks
    2,524
    My Mood
    Devilish
    //Updated.

    Dem recommended requirements doe!
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  6. #36
    Ace666's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    MW3
    Posts
    267
    Reputation
    32
    Thanks
    100
    My Mood
    Twisted
    With all due respect , aside from the 6GB check and the 64-bit OS , the game can be ran on a significantly lower spec-ed PC. I.E GTX 560 Gainward 1GB , CPU i3 , and the said 6 GB of RAM. I have to say , when I saw this running on High , on these specs I was pretty sure my rig could pulverize it. The bar is high , but the wants from the game itself are not that much. I play it on - GTX 690 SLI Gainward , i7-4960x , 32 RAM and all SSD - 2 TB.




  7. #37
    lorddraks's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Hey guys,

    I thought about buying COD Ghosts, but what's worrying me is that the game checks if you have the minimum requirements or not,
    I know that there's a ramfix, so no problem on ram, but System Requirements Lab said that my CPU is too weak: i7 3517U @1.90GHz , however I checked for COD: BO2 too, it said my CPU was too weak too, but I could play it with no problems.

    So does COD: Ghosts check your whole spec or only if you have enough ram?

    My Spec:

    CPU: NVIDIA GeForce GT 635M
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-3517U @ 1.90 GHz
    Memory: 4.00 GB RAM
    Current Resolution: 1366 x 768, 60Hz
    Driver Version: 331.65
    OS: Windows 8 64 bit

    It's a laptop, but I played COD: MW2, COD:BO, COD: BO2 with it on normal settings with no lag.

  8. #38
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,232
    Reputation
    200
    Thanks
    2,524
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by lorddraks View Post
    Hey guys,

    I thought about buying COD Ghosts, but what's worrying me is that the game checks if you have the minimum requirements or not,
    I know that there's a ramfix, so no problem on ram, but System Requirements Lab said that my CPU is too weak: i7 3517U @1.90GHz , however I checked for COD: BO2 too, it said my CPU was too weak too, but I could play it with no problems.

    So does COD: Ghosts check your whole spec or only if you have enough ram?

    My Spec:

    CPU: NVIDIA GeForce GT 635M
    CPU: Intel(R) Core(TM) i7-3517U @ 1.90 GHz
    Memory: 4.00 GB RAM
    Current Resolution: 1366 x 768, 60Hz
    Driver Version: 331.65
    OS: Windows 8 64 bit

    It's a laptop, but I played COD: MW2, COD:BO, COD: BO2 with it on normal settings with no lag.

    Yup, you should be good to go . CPU clock speed means barely anything. It's just how fast everything is processed. With games, the CPU doesn't do as much work because your graphics card handles the graphical intensities.
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  9. The Following User Says Thank You to Diamond For This Useful Post:

    lorddraks (11-09-2013)

  10. #39
    MrTiJackSH's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    I have a GT540M and i7 3630QM (6Go RAM), and I can play BO2 in High settings, but Ghosts are lagging so much... I think this game isn't really optimized, I saw a video which the player is lagging with 2x Titan, which is absolutely insane !

  11. #40
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,232
    Reputation
    200
    Thanks
    2,524
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by MrTiJackSH View Post
    I have a GT540M and i7 3630QM (6Go RAM), and I can play BO2 in High settings, but Ghosts are lagging so much... I think this game isn't really optimized, I saw a video which the player is lagging with 2x Titan, which is absolutely insane !
    It is not optimized at all :/
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  12. #41
    xVIRUZx's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by MrTiJackSH View Post
    I have a GT540M and i7 3630QM (6Go RAM), and I can play BO2 in High settings, but Ghosts are lagging so much... I think this game isn't really optimized, I saw a video which the player is lagging with 2x Titan, which is absolutely insane !
    Same happened with Black Ops 1, and the engine is the same as MW2, MW3 and so on.
    blah blah blah

  13. #42
    NotSoSuper's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    94
    My Mood
    Bitchy
    They should add a future to use the old textures or graphics. By that I mean not to use the new textures and the old ones like Black Ops 2. I was able to run that game on all high and now I play cod ghosts and I am Low and Medium.

    I am running on 16 gigs of DDR3 ram, 2 Gig AMD Radeon HD 7570, Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz and Windows 7 64 Bit.
    Last edited by Diamond; 11-16-2013 at 09:04 PM.

  14. #43
    muaz.mushtaq100's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Lahore
    Posts
    160
    Reputation
    25
    Thanks
    8
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by MaroonishBlood View Post
    That's good to hear, what kind of graphics will you be playing on?
    I core I7-920,6 Gb ram,got hd 4870,I will run it,Can I ?Purchased it
    Last edited by muaz.mushtaq100; 11-19-2013 at 03:22 AM.
    Nothing is impossible.Impossible itself says I M Possible.
     
    Quote Originally Posted by twinkels97 View Post
    Vouch trusted,legit and very friendly guy +1
    Quote Originally Posted by aberne2 View Post
    Vouch trusted,legit and very friendly guy +1!
    Quote Originally Posted by Ps3k0dz View Post
    Really, i like this guy, he went first very trusted number, recommend
    Quote Originally Posted by magnavox9997 View Post
    +1 Vouch for this guy! Legit and friendly. I got the game i always wanted THANKS DUDE!
    Quote Originally Posted by barlett22 View Post
    I bought and good deal.
    Quote Originally Posted by hasnain2512 View Post
    vouch+1!Legit guy,I went first and got the ebook in seconds,easy understandable.It is very detailed.Get this ebook and you can setup your shop in minutes
    Grammer 8.5/10
    Method 9.5/10
    Explanation 10/10
    Video quality was HQ.
    Quote Originally Posted by `Rejected View Post
    Gave me the account with the security answer and everything VOUCH!

     
    My Skype:
    Muaz.mushtaq
    MW3 Picture

  15. #44
    iBashAeria's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey guys, in the Todays 3.3 Patch the 6gb ram thing was fixed, Idk how much you need now, but its less than 6 GB.

  16. #45
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,717
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by iBashAeria View Post
    Hey guys, in the Todays 3.3 Patch the 6gb ram thing was fixed, Idk how much you need now, but its less than 6 GB.
    4 GB

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Call of Duty: Ghosts system requirements
    By bowlcut in forum General
    Replies: 41
    Last Post: 10-10-2013, 12:46 PM
  2. [Release] *NEW* Call Of Duty: Ghosts OFFICIAL TEASER TRAILER
    By LegalGaming in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 23
    Last Post: 05-22-2013, 05:46 AM
  3. Call of Duty: Ghosts - Official Release Date
    By Larity2056 in forum Call of Duty Ghosts Discussions & Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2013, 04:54 AM
  4. Reveal Trailer - Official Call of Duty: Black Ops 2
    By TheMaskedOne in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 05-21-2012, 02:21 AM
  5. Official Call of Duty : Black Ops REVIEW!
    By B4M in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 35
    Last Post: 11-18-2010, 09:46 AM

Tags for this Thread