Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,220
    Reputation
    200
    Thanks
    2,520
    My Mood
    Devilish

    Prestige Mode Not Working?

    Alright so I finally finished level 60, and it's supposed to make me prestige 1 right? NO.

    For some reason, it says I'm prestige 1 in create a soldier but in-game and in lobbies it doesn't show that. It just shows I'm level 60.

    I tried buying the new character, and it says I'm prestige 1 level 1 (Which is normal) but when I leave create a soldier it just says level 1 nothing else.

    I already tried exiting steam, restarting game blah blah blah.

    Anyone have the same issue? Any idea on what's wrong?
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  2. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,307
    My Mood
    Breezy
    Each solider can have 1 level of prestige, you can have up to 10 soliders which means 10 levels of prestige in total. It's not like in previous games.... As for the prestige not saving I have no idea.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #3
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,220
    Reputation
    200
    Thanks
    2,520
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    Each solider can have 1 level of prestige, you can have up to 10 soliders which means 10 levels of prestige in total
    Yes exactly, but the thing is that even my second soldier it's not showing my prestige. It just shows it in create a soldier and not in-game :/
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  4. #4
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,307
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by MaroonishBlood View Post
    Yes exactly, but the thing is that even my second soldier it's not showing my prestige. It just shows it in create a soldier and not in-game :/
    It could be by design, I don't know.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  5. #5
    killerder0's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    after u hit 60 you need to level 61 in that case this is prestige 1 sorry for my engish :3

  6. #6
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,220
    Reputation
    200
    Thanks
    2,520
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by killerder0 View Post
    after u hit 60 you need to level 61 in that case this is prestige 1 sorry for my engish :3
    Yes, I already stated that I FINISHED level 60 .
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  7. #7
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,220
    Reputation
    200
    Thanks
    2,520
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    It could be by design, I don't know.
    It's not by design lol. It's not by design to not show someone's prestige .
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  8. #8
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Did you manually click on prestige on your first soldier ? I don't really play this game, so I don't know. Can you play on your second character ? Try getting taht to prestige
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  9. #9
    StrungOut84's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Quebec City
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    I think it's just fucked up and gonna get patched. I see a lot of people with a legit prestige in the loddies and when you take a look at the leaderboard they have the same level but WITHOUT the prestige icon they're supposed to have

  10. #10
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,220
    Reputation
    200
    Thanks
    2,520
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Horror View Post
    Did you manually click on prestige on your first soldier ? I don't really play this game, so I don't know. Can you play on your second character ? Try getting taht to prestige
    Right when you finish level 60 with your first soldier, it will automatically show you're level 60 first prestige for your 1st soldier (glitch). For your second soldier it will show you're level 1 prestige 1. When you prestige again with your second soldier, it will become level 60 prestige 2 and the third soldier is level 1 prestige 2. That's how it is. But for me, it just shows level 60. I had to manually hack my prestige -.-
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

Similar Threads

  1. [Solved] HMX Mode Not working?
    By BradHacker in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 05-24-2012, 08:04 PM
  2. [Discussion] DOOP No Recoil Mode Not Working
    By LokisTears in forum CrossFire PH Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2012, 02:04 AM
  3. [Discussion] God mode not working
    By vindictus fanatic1 in forum Vindictus Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-16-2011, 12:14 PM
  4. Prestige not Working(Memory Hacking) & Ollydbg
    By Bluthera in forum Visual Basic Programming
    Replies: 7
    Last Post: 02-28-2010, 09:33 AM
  5. Window Mode Not Working [Pics]
    By MEkhi2 in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 11-24-2009, 05:50 PM