Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    misoman's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    269
    Reputation
    35
    Thanks
    23

    Ram fix for cracked version?

    yo guys, i been trying to seach for a ram fix for that reloaded version of COD ghosts, it works fine, but when i change the texture it always set them back, any solution for that? :/
    Skype : vorieos

  2. #2
    applepiejr's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    I live here.
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    try installing Update 1 for the game

  3. #3
    misoman's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    269
    Reputation
    35
    Thanks
    23
    Quote Originally Posted by applepiejr View Post
    try installing Update 1 for the game
    where can i get it?
    Skype : vorieos

  4. #4
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,722
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by misoman View Post
    where can i get it?
    Simple Google search will lead you there.

  5. The Following User Says Thank You to Lovroman For This Useful Post:

    misoman (11-16-2013)

  6. #5
    misoman's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    269
    Reputation
    35
    Thanks
    23
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post


    Simple Google search will lead you there.
    yeh i got it , sadly the texture setting still gets back to normal :{
    Skype : vorieos

  7. #6
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,722
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by misoman View Post
    yeh i got it , sadly the texture setting still gets back to normal :{
    Hmm..
    Change texture setting, apply, ALT+TAB yourself out, go to game folder, go to config.cfg, go to Properties, check Read Only checkbox.
    (Altough it's normal that it gets back to normal)..

  8. #7
    misoman's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    269
    Reputation
    35
    Thanks
    23
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post

    Hmm..
    Change texture setting, apply, ALT+TAB yourself out, go to game folder, go to config.cfg, go to Properties, check Read Only checkbox.
    (Altough it's normal that it gets back to normal)..
    thing is, once i press apply it gets back to normal :/
    Skype : vorieos

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 02-13-2013, 01:43 PM
  2. [Tutorial] FIX "Cannot find Version.txt" PROBLEM ONCE AND FOR ALL!
    By DjAzaNiX in forum WarRock Tutorials
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2012, 06:22 AM
  3. Black Ops Zombies DLC For cracked version ?
    By c00ldodo in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 11
    Last Post: 12-09-2011, 11:39 AM
  4. Mod Loader Fix For AlterIWNet Version 1.3.37a
    By Fallen Souls in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 10-02-2010, 07:27 PM
  5. Make accounts for US version?
    By chris9273 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2006, 12:31 PM