Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Gankutsuou's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Asleep

    Does anybody know how to fix problem of same prestige emblems?

    Well, title says everything.
    Don't know how and why, but only one of soldiers (first one actually) has a different emblem - the first one out of ten Prestige emblem variants, while all others get the second one any time I prestige them even if getting emblem through playing match, not through CE. In the same time my overall emblem changes as it should.

  2. #2
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,232
    Reputation
    200
    Thanks
    2,524
    My Mood
    Devilish
    Well, you used a rank hack, and it glitched.
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  3. #3
    asguardian's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Clear all the ranks, prestige using memory cleaner then set your soldiers' XP to 4803, and have a match until it got it's prestige level.
    If you want to prestige all of them, do exactly the same with the 10 characters...

  4. #4
    .pn. Rockstar's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by asguardian View Post
    Clear all the ranks, prestige using memory cleaner then set your soldiers' XP to 4803, and have a match until it got it's prestige level.
    If you want to prestige all of them, do exactly the same with the 10 characters...
    and how do i do that?

  5. #5
    ginuz's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    256
    Reputation
    10
    Thanks
    407
    My Mood
    Inspired
    get CE table with XP adress then add 564 hex to it to find out next one.

    Actualy there's 3 adresses for the same member and two of this have the same value
    Last edited by ginuz; 12-12-2013 at 11:04 AM.

Similar Threads

  1. [Solved] Does anybody know how to hack a crossfire server Run With .bat ????
    By dwayneduy in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2012, 11:11 PM
  2. [Help Request] Does anybody know how to change your password with just your email + email pass?
    By omgsambam in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-2011, 09:54 PM
  3. [Help] Does anyone know how to fix "Application load error 3:0000065432"?
    By Stevenom in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 07-18-2010, 11:51 PM
  4. Does anybody know how hacks are patched
    By dddrrr in forum C++/C Programming
    Replies: 12
    Last Post: 07-04-2010, 09:53 AM
  5. does anybody know how?
    By booboo9 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2008, 12:36 PM

Tags for this Thread