Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
  1. #16
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by NightmareTX View Post
    The only way that may work is going to be a lobby that works with invites only.
    How come ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  2. #17
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,075
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Horror View Post

    How come ?
    for some reason when party_minplayers is set to 1 the game stops searching for opponents and lobbies and doesn't make you the host. If you force the lobby to start the game, You are host, can mod the lobby but no one will join. There is also another method to force host, have people to join but mods will not apply. As if someone takes the host from you or, like in left for dead, you connect to some server to play your match.

  3. #18
    dowlsyt's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hopefully you can get it working! Would be awesome i must say.

  4. #19
    MyNameXsh's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    111
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by NightmareTX View Post
    for some reason when party_minplayers is set to 1 the game stops searching for opponents and lobbies and doesn't make you the host. If you force the lobby to start the game, You are host, can mod the lobby but no one will join. There is also another method to force host, have people to join but mods will not apply. As if someone takes the host from you or, like in left for dead, you connect to some server to play your match.

    Could it just be your connection that no one is joining until the enemies forfeit? If I try to host while uploading to YouTube, every game ends in forfeit on moshpit...

  5. #20
    GTEUK1's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    76
    Reputation
    22
    Thanks
    62
    My Mood
    Cheeky
    Nightmare we are both in the same ballpark, yes they have stopped the old way of force host but at the same time I think they have integrated some of the BO2 zombies code,

    instead of forcing host via the old method I think you need to gain host in lobby to start with, I am going to keep trying this with the forcehost I used for zombies as it worked 80% of the time.

    Not played enough games to test it now,

  6. #21
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by NightmareTX View Post
    for some reason when party_minplayers is set to 1 the game stops searching for opponents and lobbies and doesn't make you the host. If you force the lobby to start the game, You are host, can mod the lobby but no one will join. There is also another method to force host, have people to join but mods will not apply. As if someone takes the host from you or, like in left for dead, you connect to some server to play your match.
    How about setting it to 2 so it will start when you invite another friend, like you said in your first post ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  7. #22
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,075
    My Mood
    Fine
    After some testing, here is the result.

    When I start the moddable lobby, people gets kicked out of the lobby or I get an error message saying that someone from the party lost connection.

    The other that I did not test yet is to start the game alone and then, once connected, invite people. This might work. I will need people to test it out with me.

    Add me on Steam: NightmareTX if you want to be part of the testing.

  8. #23
    Anjato's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    %root%
    Posts
    146
    Reputation
    13
    Thanks
    15
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by NightmareTX View Post
    After some testing, here is the result.

    When I start the moddable lobby, people gets kicked out of the lobby or I get an error message saying that someone from the party lost connection.

    The other that I did not test yet is to start the game alone and then, once connected, invite people. This might work. I will need people to test it out with me.

    Add me on Steam: NightmareTX if you want to be part of the testing.
    Added since this is probably is the fastest way you can see this :P Name is what I sent you in PM. (Don't wanna share it of course)

  9. #24
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,075
    My Mood
    Fine
    I may have found a way to Force Host but it may not work all the time.

    With my new method, here is what to do.

    1. Force hosting a match with new method. Patching party_minplayers and 3 more addys
    2. Wait till match ends for nobody joins.
    3. Once in Intermission lobby, re-patch the 3 addys to normal value and patch another one for preventing joining other lobbies.
    4. People should start joining and since "Intermission" doesn't look for another host you will be the host. You can mod and people will join.

    This is my theory. Needs more testing. Did worked for many matches.

  10. #25
    Anjato's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    %root%
    Posts
    146
    Reputation
    13
    Thanks
    15
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by NightmareTX View Post
    I may have found a way to Force Host but it may not work all the time.

    With my new method, here is what to do.

    1. Force hosting a match with new method. Patching party_minplayers and 3 more addys
    2. Wait till match ends for nobody joins.
    3. Once in Intermission lobby, re-patch the 3 addys to normal value and patch another one for preventing joining other lobbies.
    4. People should start joining and since "Intermission" doesn't look for another host you will be the host. You can mod and people will join.

    This is my theory. Needs more testing. Did worked for many matches.
    Was fun to help test. Hopefully I can later tomorrow.

  11. #26
    JenGamer's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Anjato View Post
    Was fun to help test. Hopefully I can later tomorrow.
    Same here ^^

  12. #27
    blackwood0's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amused
    Good work guys

  13. #28
    Mrcl1450's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    NightmareTX How I remove the squad points per kill? I play with you yesterday and now i earn squad point for every kill xD

  14. #29
    Anjato's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    %root%
    Posts
    146
    Reputation
    13
    Thanks
    15
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Mrcl1450 View Post
    NightmareTX How I remove the squad points per kill? I play with you yesterday and now i earn squad point for every kill xD
    It will go away after a while, don't worry. Not sure if restarting the game fixed it for me but you can try that. Otherwise, just play a few games and it juts disappears. Happened to me twice already.

  15. #30
    Mrcl1450's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Not disappeared. Have restarted the game many times, made ​​many matches and I get when I earn points. -.-'

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] Force host for parties
    By PD 2 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-21-2012, 06:37 AM
  2. [Help] Please i need help making a .dll hack for crossfire
    By The Sam14 in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 0
    Last Post: 07-28-2012, 09:19 AM
  3. Need help making working .dll files for Combat arms
    By SPIKESx in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 11-16-2011, 11:09 PM
  4. [SOLVED]Looking for a force host for mw2 on Steam
    By prisma in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 11
    Last Post: 09-10-2010, 08:12 AM
  5. [Request] Force Host for AlterIWNet
    By Doom2312 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2010, 11:09 AM