Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    dillon2b's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    How do you run ghosts with 32 bit?

    The current requirement is to have a 64 bit to run cod ghosts, is there a way to bypass and run with a 32 bit windows?

  2. #2
    ThePixelJunk's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    New zealand
    Posts
    1,459
    Reputation
    217
    Thanks
    259
    I don't think you can, Its time to get a 64bit anyways
    Can't pass through the red plastic window.

  3. #3
    Unbalanced's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    279
    Reputation
    17
    Thanks
    1,303
    My Mood
    Tired
    If you don't have 64 bit, you probably don't have good enough specs to run it anyways.


    Member Since February 6th, 2013
    Donator Since November 2nd, 2013


  4. #4
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,813
    My Mood
    Cheerful
    You can't.
    (It's 64 bit only)
    //Closed

Similar Threads

  1. How do you run combat arms direct?
    By jono12333 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-21-2010, 09:03 PM
  2. how do you kick guys with the funny colours
    By hellorion in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 13
    Last Post: 03-12-2010, 08:54 AM
  3. [Help] How do you hear ghost with headphones?
    By DestinSoul in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 37
    Last Post: 02-23-2010, 01:34 PM
  4. [Help] How do you see ghost
    By DestinSoul in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 43
    Last Post: 01-25-2010, 09:57 PM
  5. how do you run CF hacks as admin
    By TRock88 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 06-16-2009, 02:21 AM