Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    xlukertt's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed

    Question [Help] Cheat Engine too risky?

    Hey there,

    Im very new with Cheat Engine but isn't it too risky?
    Or is it as risky as the trainers like the patch before. (Master)

    - Thank you guys for helping, sorry if this in the wrong section.


  2. #2
    H4x0R_1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    <sarcasm>100% risky, has VAC and Treyarch Anti-Cheat + LiveAnticheat alltogether. Ban disables steam account.</sarcasm>

  3. #3
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    It's not really risky if you don't change a lot.
    Plus, AC isn't active.

  4. #4
    conan1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    113
    Reputation
    15
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by xlukertt View Post
    Hey there,

    Im very new with Cheat Engine but isn't it too risky?
    Or is it as risky as the trainers like the patch before. (Master)

    - Thank you guys for helping, sorry if this in the wrong section.

    use Cheat Engine only in the Main Menu or Barracks, not when you play.
    @Lovro do you have a source that is being worked on VAC 64 bit? need more info
    VAC ban? dont cry show must go on! hacker dont care hes vaced, it was just a test - lol

    without this vid, we dominated all without archis texture hax sphax/masters later externals ESP, without hacks we dominated all in MW3- lol we hit esp olayers earlyer as withoput esp gamers in domination mp7 sure on all ranges, the have no time to take a breave muahaha ESP was camping we dominated such monkeys legit out Double MoaB without ESP in MW3...it was easy... BO1 my first ban shit sphax/master first perfect thing via phyton destiny was soon bored with my old stories lol


    i only change my FOV to 85 and play with 125 FPSwith brand new g-sync yumyum, thats more important than every cheat

  5. #5
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    We all assume that they are working on it unless they don't want to compete with PB in x64 games (which would be suicide)

    The real question is more "when" it will be released rather then "if"
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  6. #6
    xlukertt's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post
    It's not really risky if you don't change a lot.
    Plus, AC isn't active.
    So if I change my level for +20 or something, it is more safe than 10 prestiges for example?

    Thank you guys for quick responding.

  7. #7
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by xlukertt View Post
    So if I change my level for +20 or something, it is more safe than 10 prestiges for example?

    Thank you guys for quick responding.
    Yes, ofcourse.

  8. #8
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by conan1 View Post
    use Cheat Engine only in the Main Menu or Barracks, not when you play.
    @Lovro do you have a source that is being worked on VAC 64 bit? need more info
    No, I don't, but I'm pretty sure they will start working on it(if more games be 64 bit), not very soon, tho.

  9. #9
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    At THIS moment you can change ANYTHING, there is NO anti cheat at this moment for us pc users!
    go nuts
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

Similar Threads

  1. [Solved] Need help, Cheat Engine ..
    By MlleJessica in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2013, 05:20 PM
  2. Need Help Cheat Engine Coder Come Here
    By simon133 in forum Programming Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2013, 08:48 PM
  3. [Help] Need help Cheat Engine
    By Steekare in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 12-18-2009, 09:44 AM
  4. [Help] Cheat Engine pointer
    By Ovidiupop in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2009, 07:55 AM
  5. [Help]Cheat Engine
    By Aimeri in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 10-22-2008, 05:07 PM