Thread: In Game FPS

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Nem3sis94's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    100
    Reputation
    17
    Thanks
    13

    Question In Game FPS

    hey guys i need a little help. for some reason fraps wont work in game for Ghosts for me. after some patch they did it just stooped working. i tried DXtory as well and that does not work either. do anyone know how to fix this? i deleted my config, and reinstalled direct x 11 on my pc.
    MY PC:
    • i5 3570K OC 4.4Ghz @ 1.195
    • ASRock Z77 Extreme 4
    • 16GB DDR3 Ram
    • EVGA GTX 980ti SC
    • 500gb SSD 2TB WD
    • Corsair RM 850W PSU
    • Cooler Master Hyper 212 Evo



  2. #2
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Got any other overlays enabled ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  3. #3
    nectum93's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    217
    Reputation
    10
    Thanks
    175
    My Mood
    Twisted
    fraps work great for me, launch it as administrator..
    If u want i make more cheat, help me to buy the game
    Thanks you all have helped me.


    EVGA GTX 780Ti SC ACX - i5 3570k OC - 8GB Ram


  4. #4
    Nem3sis94's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    100
    Reputation
    17
    Thanks
    13
    steam overlay is enabled, disabled it and ran Fraps as admin with no luck so far.
    MY PC:
    • i5 3570K OC 4.4Ghz @ 1.195
    • ASRock Z77 Extreme 4
    • 16GB DDR3 Ram
    • EVGA GTX 980ti SC
    • 500gb SSD 2TB WD
    • Corsair RM 850W PSU
    • Cooler Master Hyper 212 Evo



  5. #5
    conan1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    113
    Reputation
    15
    Thanks
    58
    DXtory works very well for 3.5.4... but a little notice..thats not your real FPS because such programs require performance for itself, how many - ask a expert.

    the real FPS in Ghosts shows only the ingame cg_drawfps only and you cant edit it in the cfg. nightmareX has tried to show the ingame FPS but there are still problems.

    external tools like dxtory, fraps and the new msi afterburner require performance - useless for me.
    Last edited by conan1; 01-05-2014 at 11:49 PM.
    VAC ban? dont cry show must go on! hacker dont care hes vaced, it was just a test - lol

    without this vid, we dominated all without archis texture hax sphax/masters later externals ESP, without hacks we dominated all in MW3- lol we hit esp olayers earlyer as withoput esp gamers in domination mp7 sure on all ranges, the have no time to take a breave muahaha ESP was camping we dominated such monkeys legit out Double MoaB without ESP in MW3...it was easy... BO1 my first ban shit sphax/master first perfect thing via phyton destiny was soon bored with my old stories lol


    i only change my FOV to 85 and play with 125 FPSwith brand new g-sync yumyum, thats more important than every cheat

  6. #6
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    I got the same problem since day1, fraps, OBS, dxtory, shadowplay, none work in ghosts for me lol
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  7. #7
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    DXtory did for me a short while but IW Screwed it over.





  8. #8
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,075
    My Mood
    Fine
    The FPS in my Visual Tool is the FPS from the game. When turning UI_DebugMode to 1 you can see the fps counter. I searched to address by looking for the value when ui_debug mode was on. I also used a hotkey to pause the process to make it easier to find.

Similar Threads

  1. [Help] Game FPS
    By Tristanz in forum Computer Builds & Upgrades
    Replies: 29
    Last Post: 02-09-2013, 09:39 PM
  2. [Help] Game FPS
    By Tristanz in forum General Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2013, 08:07 PM
  3. [Release] How to improve your game fps
    By mrkiller2011 in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 44
    Last Post: 06-28-2011, 03:47 PM
  4. highest in game fps??
    By Byrd in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 31
    Last Post: 09-06-2010, 10:25 AM
  5. Crossfire In Game FPS
    By minotei in forum CrossFire Help
    Replies: 12
    Last Post: 04-19-2010, 07:40 PM

Tags for this Thread