Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 76
  1. #31
    :D MW3-GamePLay's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by distiny View Post
    2bad for you i'd say
    i followed step by step but my background don't changes

  2. #32
    Anjato's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    %root%
    Posts
    146
    Reputation
    13
    Thanks
    15
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by :D MW3-GamePLay View Post
    i followed step by step but my background don't changes
    Here's a tip. Make a video of doing it yourself and then he can see what's wrong. Or I can if he doesn't see it before me.

  3. #33
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    if you changed it in CE click the background button again but don't select a new one so it updates and you can see the change
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  4. The Following User Says Thank You to distiny For This Useful Post:

    Lovroman (11-24-2013)

  5. #34
    :D MW3-GamePLay's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Sleepy
    i got it

  6. #35
    H4x0R_1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Trecision View Post
    Because Mountain Dew and Doritos sponsored Battlefield this run and Monster sponsored Call of Duty.
    Meh, scriptbite sucks.

  7. #36
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    I'm glad for you, isn't the satisfaction so much better if you figured it out yourself
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  8. #37
    conan1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    113
    Reputation
    15
    Thanks
    58
    why not this one?

    VAC ban? dont cry show must go on! hacker dont care hes vaced, it was just a test - lol

    without this vid, we dominated all without archis texture hax sphax/masters later externals ESP, without hacks we dominated all in MW3- lol we hit esp olayers earlyer as withoput esp gamers in domination mp7 sure on all ranges, the have no time to take a breave muahaha ESP was camping we dominated such monkeys legit out Double MoaB without ESP in MW3...it was easy... BO1 my first ban shit sphax/master first perfect thing via phyton destiny was soon bored with my old stories lol


    i only change my FOV to 85 and play with 125 FPSwith brand new g-sync yumyum, thats more important than every cheat

  9. #38
    bfsd's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    98
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Confused
    hei guys i did something totally nooby. i have no experience with ce, i wanted to have the mw2 ghost mask but this happened

    i couldn'T find row 52 to enter the number, so i tried to look for it. the problem was that i pressed enter to get one row further. i did that 30 times. after that i maximized my game and i have no bg emblem classloadout chracter name and ingame i can't modify a thing. here's a screenshot.
    3ea0feabd7e3bff8fd54a67fa23ef1f3.png


    help me to restore my character. Please

  10. #39
    toosexy's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    female
    Location
    Florence Italy
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cool
    please create a rar like "Some Adresses (Cheat Engine) for Ghosts!" for noob like me

  11. #40
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by bfsd View Post
    hei guys i did something totally nooby. i have no experience with ce, i wanted to have the mw2 ghost mask but this happened

    i couldn'T find row 52 to enter the number, so i tried to look for it. the problem was that i pressed enter to get one row further. i did that 30 times. after that i maximized my game and i have no bg emblem classloadout chracter name and ingame i can't modify a thing. here's a screenshot.
    3ea0feabd7e3bff8fd54a67fa23ef1f3.png


    help me to restore my character. Please
    sry bro but I loled hard

    try looking at your other squad members and try "copy pasting" stuff
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  12. #41
    bfsd's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    98
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by distiny View Post
    sry bro but I loled hard

    try looking at your other squad members and try "copy pasting" stuff
    so i figured nearly everything out myself by trying and changing values and backchanging . except 1 thing. (my playerpatch is a circle but the playercard(bg and patch) is a rectangle, so the rest of the rectangle not covered by the bg or patch has this typical(chessfield with blue and brown squares)

  13. #42
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    look at the bytes near the bg/patch and try setting them to 00
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  14. #43
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    Sometimes you indeed get an invisible head. I fixed it by binding a hotkey in CE (adjust value with +1) and went up the list until I got the mask I want
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  15. #44
    hashparty's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Thanks heaps mate, went headless for a second but now everything works a treat first time using CE not hard to do.
    just wondering can I use the same process for the gun camos I tried myself but no values would flash when I alt tabbed.

    Thanks

  16. #45
    whamykablamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Hey distiny... Remember from steam? Yeahhhh good clan times :P

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Monster Energy UMP
    By pabloco825 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 18
    Last Post: 02-17-2011, 04:30 PM
  2. [Release] Monster Energy Aug-A1 [EPIC]
    By pabloco825 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 19
    Last Post: 02-15-2011, 10:03 PM
  3. [RELEASE] MONSTER ENERGY M16!
    By spiderpig666 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 11
    Last Post: 07-10-2010, 05:03 PM
  4. l96a1 MONSTER ENERGY!!!!
    By mels68 in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-10-2010, 10:46 AM
  5. [REQUEST] M107CQ SE Monster energy drink skin
    By xXiKenXx in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2010, 02:58 PM