Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
  1. #16
    Primeary's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    So Now It shot once without me pressing, But it still doesnt work. What should I improve in the settings?

  2. #17
    Herotic's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Location
    In Your Head
    Posts
    343
    Reputation
    21
    Thanks
    188
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by svrij22 View Post
    Try this:
    My settings : Locus Default Thermal
    Screen size 1920x1080
    offset 0 0
    recheck off 2
    2 points on
    latency 10
    zoomtime 480
    refine 25
    mouse postion off
    enable on
    I will try that later and I will tell you if it works

  3. #18
    Primeary's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    It didnt work 4 me :x

  4. #19
    svrij22's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Location
    The depths of the friendzone
    Posts
    151
    Reputation
    10
    Thanks
    1,645
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by ironwsmroei View Post
    I will try that later and I will tell you if it works
    I will post a video using those settings and showing how to use the bot, the problem might also be your game brightness.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Primeary View Post
    It didnt work 4 me :x
    Could you try the same settings with Brightness on -1 and FOV on 120?


  5. #20
    Primeary's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Used all the settings you used, did everything you did, still no triggerbot. I aimed at a bot = nothing happens

  6. #21
    svrij22's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Location
    The depths of the friendzone
    Posts
    151
    Reputation
    10
    Thanks
    1,645
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Primeary View Post
    Used all the settings you used, did everything you did, still no triggerbot. I aimed at a bot = nothing happens
    Very weird. In the next version i will add a log writer. so people can show me their logs

  7. The Following User Says Thank You to svrij22 For This Useful Post:

    mehdiyk (11-17-2016)

  8. #22
    chickendugglet's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i dont get it. i put settings on the recomended for the high score skin and it doesnt work.
    here are my settings

    Screen-1360x768
    latency-25
    zoom time-440
    refine-10
    offset-0-0
    recheck-off 2
    2 points- off
    mouse positioning-off
    enable-on

  9. #23
    Minekas_YT's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    ITS NO SHOOTING!!!!!!

    Update this shit and make a video tutorial!

  10. The Following 2 Users Say Thank You to Minekas_YT For This Useful Post:

    CheatCode (11-18-2016),mehdiyk (11-17-2016)

  11. #24
    mangobus45's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Location
    Trumbull, CT
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Constantly shoots when zoomed in. Help!

  12. #25
    ptidemon283's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Works fine, just follow instruction and / or video. I use same setting as OP

  13. #26
    Minekas_YT's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    OH ITS WORK, you must your right mous button hold, sorry for my bad english but iam come from germany

  14. #27
    graypst12345's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Still broken. Very slow for such a good player as i am ( not bragging ive just been playing for a long time ) i can actually shoot fast then it... Good for new players that need the little extra help.

  15. #28
    Jinwu's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I tried it with bots and it wouldnt shoot. i have it enabled with 2 points 480 zoom, and 25 refine. I am using the default thermal and i want to know wy it isn't working

  16. #29
    Damian2341's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    can i use with man of war

  17. #30
    mahmodmrwat123's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    idont kown how to use it pls do vido tutroil for us

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] Black ops 3 Colored Classes
    By fx666666 in forum Call of Duty 12 - Black Ops 3 Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2017, 02:27 AM
  2. [Release] Black Ops 2 External Triggerbot
    By SchimmelJoghurt in forum Call of Duty Black Ops 2 Private Server Hacks
    Replies: 64
    Last Post: 05-12-2017, 01:06 PM
  3. [Outdated] Black Ops 3 Thermal Color Triggerbot [2 Points] [Re-check] [Legit]
    By svrij22 in forum Call of Duty 12 - Black Ops 3 Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 11-14-2016, 12:22 PM
  4. [Patched] Black Ops 2 Colored Classes!
    By The Hobbit in forum Call of Duty 9 - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2013, 06:06 AM
  5. Black Ops Console Color
    By rovald in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2011, 01:49 AM

Tags for this Thread