Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Ambrose_lune's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    My Mood
    Blah

    Cool FORCE HOST BOIIIII



    Tested and working earned 250XP for just being in lobby

    lobby isnt public tho or my nat is shit idk

    Need players to test with maybe xp lobby

    Last edited by Ambrose_lune; 09-26-2016 at 05:58 AM.

  2. The Following User Says Thank You to Ambrose_lune For This Useful Post:

    Hoodlum (09-26-2016)

  3. #2
    akim14's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    876
    Reputation
    293
    Thanks
    5,020
    My Mood
    Doh


    setting min party to 1?

    interesting though

    MPGH Member since 21/10/2009
    CoD section Minion since 1/22/2015
    GTA section Minion since 7/15/2015
    Minion+ since 1/27/2016
    Skype Impersonator: mpgh.akim14. (always use skype buton on my profile and contact me here)

  4. #3
    Ambrose_lune's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    My Mood
    Blah
    Not quite you need to disable dedicated servers first

  5. #4
    fx666666's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    414
    Reputation
    35
    Thanks
    336
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Ambrose_lune View Post
    Not quite you need to disable dedicated servers first
    if you're looking to test it out maybe for xp or whatever, I can help you out later today when im done with college.
    WIP BREAKING POINT MENU




    ARMA 3 DESOLATION MENU







  6. #5
    ThisKillcam3's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Bored
    You disable dedicated server and then it use the host system or how this works? In Black Ops 2 it would be awesome, because there you already have injectors for mod menu's(like the rank lobby menu from jwm614), etc.

    btw, I'm sorry for speaking English not very well.

  7. #6
    Ambrose_lune's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by ThisKillcam3 View Post
    You disable dedicated server and then it use the host system or how this works? In Black Ops 2 it would be awesome, because there you already have injectors for mod menu's(like the rank lobby menu from jwm614), etc.
    It just simply allows you to host a lobby on your own current downside is players cant join randomly its invite only but i guess thats also good you could boost with a friend it might also be my nat tho not 100% sure

  8. #7
    ItsZeBa's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Give me your steam . I'll add u and test bro

  9. #8
    Hoodlum's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    447
    Reputation
    10
    Thanks
    878
    Mmm very interesting

    Walgreens & Dunkin Donuts [10-15%] BTC + PP

    Only SKYPE live:ninjacodex

  10. #9
    Ambrose_lune's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    My Mood
    Blah
    Update: XP lobby doesnt work with the xpscale dvars and other xp dvars, tey are all write protected i did make a reset lobby tho and deranked my self >.>

  11. #10
    fx666666's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    414
    Reputation
    35
    Thanks
    336
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Ambrose_lune View Post
    Update: XP lobby doesnt work with the xpscale dvars and other xp dvars, tey are all write protected i did make a reset lobby tho and deranked my self >.>
    it would probably reset yourself eventualy anyway just like in advanced warfare. Probably another way to do it tho
    WIP BREAKING POINT MENU




    ARMA 3 DESOLATION MENU







  12. #11
    Ambrose_lune's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by fx666666 View Post
    it would probably reset yourself eventualy anyway just like in advanced warfare. Probably another way to do it tho
    Force host is still useful because it makes a sort of Private online game thats invite only and you could boost with friends, I want to try and enable bots that would be insane

  13. #12
    fx666666's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    414
    Reputation
    35
    Thanks
    336
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Ambrose_lune View Post
    Force host is still useful because it makes a sort of Private online game thats invite only and you could boost with friends, I want to try and enable bots that would be insane
    its in those moments you wish some of the xp glitchh wouldnt be patch
    WIP BREAKING POINT MENU




    ARMA 3 DESOLATION MENU







  14. #13
    Ambrose_lune's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by fx666666 View Post
    its in those moments you wish some of the xp glitchh wouldnt be patch
    Found XP method can get 1kXP per second + tokens and tons of other loot

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Ambrose_lune View Post
    Found XP method can get 1kXP per second + tokens and tons of other loot
    Look at windows time lol



    after 2 minutes


  15. #14
    fx666666's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    414
    Reputation
    35
    Thanks
    336
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Ambrose_lune View Post
    Found XP method can get 1kXP per second + tokens and tons of other loot

    - - - Updated - - -



    Look at windows time lol



    after 2 minutes

    well add me on steam maybe we can play sometime !

    http://steamcommunity.com/id/unadulteratedorgasm

    also how did you manage to change your primary weapon to default weapon ?
    WIP BREAKING POINT MENU




    ARMA 3 DESOLATION MENU







  16. #15
    Ambrose_lune's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    141
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by fx666666 View Post
    well add me on steam maybe we can play sometime !

    http://steamcommunity.com/id/unadulteratedorgasm

    also how did you manage to change your primary weapon to default weapon ?
    here is my steam add me http://steamcommunity.com/profiles/76561198327749661/

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [SOLVED] Force Hosting
    By jippedson in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2010, 02:51 AM
  2. [SOLVED] [HELP] FORCE HOST Program
    By cgallagher21 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2010, 01:06 AM
  3. [SOLVED]Force Host/ easy way to get host
    By ZeroSlayerX in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-05-2010, 08:55 PM
  4. [Release] MW2 Multiplayer Hack Project + Force Host (1.0.184) By SilentRunner
    By silentrunner2 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 37
    Last Post: 04-11-2010, 08:41 AM
  5. force host
    By Ninetz1 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2010, 11:38 AM