Thread: Lag switching?

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Kingpin's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    male
    Location
    Afghanistan
    Posts
    2,728
    Reputation
    878
    Thanks
    837
    My Mood
    Cheerful

    Lag switching?

    So there are some lag switching tools out here on MPGH. How safe would it be to use those for BO3? They can't detect that you're doing that right? (without theater) Since it's still p2p, it should work.
    SKYPE = live:kingping2_1 Old skype gone
    Vouch copy service, boost your sales - PM or Skype


  2. #2
    fx666666's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    447
    Reputation
    35
    Thanks
    342
    My Mood
    Amused
    I tried a tool. Seems like after like 5min in game it will disconnect you form the bo3 server.
    WIP BREAKING POINT MENU




    ARMA 3 DESOLATION MENU







Similar Threads

  1. Software Lag Switch
    By lagswitched in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2010, 05:59 PM
  2. How to build a: Lag Switch
    By $^sgsgW$%4 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 02-06-2010, 02:12 PM
  3. lag switch need help
    By caliban75 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2009, 02:08 AM
  4. Lag Switch
    By playgames3 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 04-30-2009, 07:09 PM
  5. Remote Control Lag Switch
    By syphon1313 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 04-26-2009, 01:52 PM