Thread: question?

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Night Sky's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    question?

    i know there a way to change ip addy with usein the

    run - then typin in cmd
    but i cant remember what else there is to type to change it anyone know ?


    think it something like ip somthing

  2. #2
    -LuBr1c0n-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Location
    Da Burg 727
    Posts
    302
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Psychedelic
    i think after you run the cmd you type in /ipchange or something like that

  3. #3
    tungsten79's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    559
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    all u do is search it up here...

  4. #4
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,157
    Reputation
    32
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Lurking
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

  5. #5
    -LuBr1c0n-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Location
    Da Burg 727
    Posts
    302
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Psychedelic
    yea what he said

  6. #6
    tungsten79's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    559
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    y do u hav 2 repeat everything?

  7. #7
    hizzle's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    lol godang it never lets me change my ip

  8. #8
    ace76543's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Location
    next to iverson
    Posts
    5,663
    Reputation
    14
    Thanks
    302
    Quote Originally Posted by Night Sky View Post
    i know there a way to change ip addy with usein the



    but i cant remember what else there is to type to change it anyone know ?


    think it something like ip somthing
    i have a question



    why are you so fucking retarded?

  9. #9
    ikki's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    112
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    run cmd
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew
    exit

    ok?????..................

  10. #10
    Inna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    11,161
    Reputation
    61
    Thanks
    270
    My Mood
    Tired
    Wrong.

    It's run cmd.exe

    and you don't need flushdns unless your thing is different.

  11. #11
    kardo's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    my ip is fast i cant chang it

Similar Threads

  1. WPE Pro Question...
    By OutZida in forum General Game Hacking
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2011, 02:02 AM
  2. Hacking world of warcraft? & a noob question
    By arsholio in forum General Game Hacking
    Replies: 9
    Last Post: 04-08-2006, 02:55 PM
  3. Photoshop Question
    By arunforce in forum Art & Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2006, 12:38 PM
  4. Quick Question..Please Answer
    By ypg_gamer in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2006, 11:32 AM
  5. question
    By wardo1926 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2005, 08:36 PM