Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 98
  1. #31
    Keepinmind's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    113
    My Mood
    Dead
    I have a deathadder, this game need definitely a macro for this insane spread x)
    Thanks Yellow13.

  2. #32
    takako's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    female
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Thank you very much for your Work Yellow 13!
    appreciated.
    I have a Logitech G500 , hope I can see one for it

    cheers

  3. #33
    Monkey 134's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Keepinmind View Post
    insane spread x)
    yeeeeppp you got that right man. That spread is crazy RNG man

  4. #34
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,441
    Just to clarify.

    I have not (and will not) preorder the game or pay for EA Access. I do not have early access to Battlefield 1.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  5. #35
    Monkey 134's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Just to clarify.

    I have not (and will not) preorder the game or pay for EA Access. I do not have early access to Battlefield 1.
    good you on. I did preorder games back in the day but then BF4 came out lol...

  6. #36
    kuku reddy's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can i have Macros for logitech g402? thank you

  7. #37
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,441
    Putting this here so people don't get confused why the BF4 macros came out so quickly last time.


    Last time BF4 released I was gifted a copy of the game as a goodwill donation, that's why the macros were able to be made so quickly, I literally had day one access to it.

    If anyone else wants to do this then I'll be fine with it.






    Quote Originally Posted by kuku reddy View Post
    Can i have Macros for logitech g402? thank you
    Read first post again.
    Last edited by Yellow 13; 10-19-2016 at 09:15 AM.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  8. #38
    abufast's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    its Possible to make a macro for this one?
    https://www.amazon.com/Xl-747H-Laser...words=x7+mouse

  9. #39
    moin54321's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Too bad, I would like to buy a script for my Logitech G502. But I don't have reputation or posts etc.

  10. #40
    samy67's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Bloody v7 pleas

  11. #41
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,441
    Quote Originally Posted by abufast View Post
    its Possible to make a macro for this one?
    https://www.amazon.com/Xl-747H-Laser...words=x7+mouse
    Quote Originally Posted by samy67 View Post
    Bloody v7 pleas

    All mouse from X7 "Gaming" and X7/A4Tech "Bloody" is supported.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  12. #42
    xboxxx.xbox's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    plz pm me with a working macro. Thanks

  13. #43
    takako's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    female
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I need more Rep. cant PM you yet Yellow13 , I have a LogitechG500.

    Will be cool to test your work.
    It will be appreciated to get a macro from you.

    cheers

  14. #44
    smoczu's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    I don't guarantee that it will actually work in other mouses. Only Logi and Bloody.



    Beta is ongoing now, won't be long until release.

    Good to see you again Logi :P

  15. #45
    partizan07's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hello Yellow 13,
    Can you give me macros for Battlefield 1? please
    My mouse is A4 Tech Bloody TL8 Terminator.
    I use sensitivity in game 20% or 14%
    sorry for may bad english

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [REQUEST] A download link, working for all weapon mods/patterns, etc.
    By Viktor2000 in forum Payday 2 Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2013, 07:42 PM
  2. Replies: 103
    Last Post: 11-09-2011, 04:35 PM
  3. For all of MPGH now
    By Casey95 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 26
    Last Post: 07-13-2010, 10:33 AM
  4. [Info] For all you stupid kids who think "All the hackers are gone now"
    By adytzu83 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 11-28-2009, 11:07 PM
  5. All in one macro for all K-style moves.
    By kills999 in forum Gunz Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 04-17-2008, 09:18 PM