Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 127
  1. #106
    ac13057's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Disable windows defender in settings or any antivirus

  2. #107
    Redline30's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I followed your instructions but I am having an issue. I start BF1, run the injector, then enter a game. When I spawn in I hit end to start the hack and it is closes the whole game

  3. #108
    alton699's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hey is there anything i need to do in the aim bot settings to make it work like it should ? seems like its not working ,esp works great but aiming seems like its all up to me

  4. #109
    PurpleOldMaN's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    do some of these features work in campaign?

  5. #110
    OptimumLevel's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by PurpleOldMaN View Post
    do some of these features work in campaign?
    yea wallhack/aimbot should work

  6. #111
    Redline30's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I got the hack to work but one thing I noticed is when I run as a medic, it won't let me revive my team when they are down. Is it something with the FOV setting?

  7. #112
    robertbarclay's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Redline30 View Post
    I followed your instructions but I am having an issue. I start BF1, run the injector, then enter a game. When I spawn in I hit end to start the hack and it is closes the whole game
    Have you made sure you have turned of dx12?
    Profit so far: £400

  8. #113
    Niketon's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Cannto inject, help?

  9. #114
    nomeus's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah
    so i have the menu top left corner, numpad0 makes it go away and come back but i cant seem to interact with the menu. how do i navigate the menu? i was mashing all kinds of keys and none of them worked

  10. #115
    GamersPlace's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    227
    My Mood
    Amused
    fyi: After a couple of games the maps flash like purple and green and shit and kinda annoying..

    Drivers are up to date and im running a gtx 1050 ti 4 gb ssc

    Amd fx 6300 3.6 ghz

  11. #116
    Ogma.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Location
    Trapped under ice.
    Posts
    775
    Reputation
    59
    Thanks
    94
    My Mood
    Breezy
    Dayum, already ?


  12. #117
    MilkywayHiker's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    female
    Location
    Germany
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by GamersPlace View Post
    fyi: After a couple of games the maps flash like purple and green and shit and kinda annoying..

    Drivers are up to date and im running a gtx 1050 ti 4 gb ssc

    Amd fx 6300 3.6 ghz
    Same problem here
    I run on 2x GTX 1080 and on a Intel i7 6900K

  13. #118
    jordy687's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by MilkywayHiker View Post
    Same problem here
    I run on 2x GTX 1080 and on a Intel i7 6900K
    I get the same prob too. Doesn't bother me but I seem to lag more

    - - - Updated - - -

    Pause the game and use your mouse to click

    - - - Updated - - -

    Load bf1 and Inject right when you see the bf1 start/load screen. Press esc where you can choose what servers. Then when game loads ..wait till you can move around and shoot ..then press esc again and then press END.

  14. #119
    asneek's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hi ! And firs of all : Thanks for the hack !

    So my problem is ESP and aimbot only works for the top left quarter of my screen !
    I think that comes from the fact I play in 4k... Have you any solution ?

  15. #120
    Battlechest's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Shocked
    Quote Originally Posted by MilkywayHiker View Post
    Same problem here
    I run on 2x GTX 1080 and on a Intel i7 6900K
    Thats a problem from BF 1 not from the hack.... Before you start the next game DISABLE ESP AND AIMBOT! Then press F8 to close the hack and make in every game a new injection .

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Bf1 Internal Hack
    By dongingman in forum Battlefield 1 Hacks & Cheats
    Replies: 72
    Last Post: 10-26-2016, 10:19 PM
  2. Working Gunz International hack(Feb 2008)
    By kills999 in forum Gunz Hacks
    Replies: 29
    Last Post: 03-05-2009, 11:14 AM
  3. No Gunz International hacks here?
    By kills999 in forum Gunz General
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2008, 12:20 AM
  4. Helbreath International Hack/GM Hack tut
    By xxaznrjaexx in forum Hack Requests
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2006, 03:42 AM

Tags for this Thread