Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 100 of 100
  1. #91
    dv0rak's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hi, is there any way to make it unlimited to use on one connect to server instead of "1-time-use"? After one switch every other don't work properly. When I will reconnect it work again for one time, but i think "more lag bullets" would be better in this tool.

  2. #92
    murklaren01's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how did u fix it

  3. #93
    PureBrainH's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    515
    My Mood
    Busy
    If you're having issues with my program then add me on skype. I don't feel like writing paragraphs on mpgh and then wait for a reply. The fastest and easiest way to get your issue resolved = skype.
    ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●


    ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●

  4. #94
    imagggg's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i go to my firewall it check the "autonet" and then go back to the cmd and hit f11 and it gives me "deleted 1 rules o" then "deleted 2 rules ok" please help

  5. #95
    imagggg's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Did you find a fix?

  6. #96
    imagggg's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how did u fix?

  7. #97
    imagggg's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It works on my browser but it doesnt work in anygame at all does anyone know a fix?? it works fine for browsers etc just not ingame doesnt work at all ingame

  8. #98
    MrShocks05's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how do i get the .exe AND STUFF IT COMES UP AS .RAR

  9. #99
    PinkAppleX's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Gender
    female
    Location
    C++
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Amazed
    Ah the good old laggswitch <3
    Want the truth? You're an idiot for reading my signature..

  10. #100
    MrShocks05's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it says toggle is deactivated and it wont lag anything

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Similar Threads

  1. [Release] CHEAT WHILE NO RISK OF BE BAN
    By PureBrainH in forum ArmA 3 Hacks & Cheats
    Replies: 113
    Last Post: 19 Hours Ago, 07:55 AM
  2. [Solved] Risk to be Banned with Cheat Engine
    By arthoqueXD in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-19-2013, 03:20 PM
  3. CSGO Cheats may be risked!
    By norge12345 in forum Counter Strike: Global Offensive Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2013, 05:24 AM
  4. How to decrease you risk of a Ban, while cheating.
    By Birdpoop in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 19
    Last Post: 12-05-2012, 10:45 PM
  5. Replies: 25
    Last Post: 06-05-2011, 03:34 PM