DebateFort - Where Warriors Come To Debate
RAGECRY - Funny, Amusing, Interesting, Trending & Viral Videos and Images
GameOrc - Free Flash Games Online
Page 14 of 18 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 196 to 210 of 270
  1. #196
    New Member JokerGER's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well guys I read so many solutions that noone can get an overview at all. Let's get a compact post for all A4 Tech Mouses. Please write which Mouse from A4Tech you got, which Bloody Software have you used with what mouse, and what steps have you done to get the Ultra Core activated.

    I read that the V7 Mouse is not detected in Bloody 3 Software, that the Keygen is not working with Bloody 3 and V7 Mouse, etc.

    So what Bloody Softwares have you installed on which OS? Windows 7 or 8? 8,1? x64 or 32 Bit?
    Do you have to run the Bloody Software as Administrator?
    Is the Keygen only working with Bloody 3 Software?
    How can I solve the problem that my V7 mouse (one of the newer models) is not detected in Bloody 3 Software, only in Bloody 4 and 5?
    Can you just install the newest Bloody 5 Software which detects the new V Models and Crack it there, or is a Rollback to an older Bloody Firmware nessessary to get it cracked?


    Greetings
    Last edited by JokerGER; 03-09-2014 at 05:39 AM.

  2. #197
    New Member JokerGER's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok guys, I found out how to unlock Ultra Core 3 and 4. Thx to RAH-66!

    First you must install Bloody 4 Software ( IT MUST BE BLOODY4!!!), then switch between any Core Mode to another.
    While switching the Core-Modes, unplug your Mouse when it is at ca. 25-30% on the Loading screen, like RAH-66 mentioned in his Guide.

    For those people who mentioned that they're V7 mouse is not detected in Bloody 3 Software. When you first install Bloody 4 and unplug youre mouse while the Core is changing, the ID of the mouse will be transmitted to Bloody 3. Before you install Bloody 3 deinstall Bloody 4 Software! Then install Bloody 3 and plug in your A4Tech mouse. After that, you can activate the Core 3 with the Keygen and voila, it works!
    Last edited by JokerGER; 03-09-2014 at 10:38 AM.

  3. #198
    New Member dr3amerr's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by JokerGER View Post
    Ok guys, I found out how to unlock Ultra Core 3 and 4. Thx to RAH-66!

    First you must install Bloody 4 Software ( IT MUST BE BLOODY4!!!), then switch between any Core Mode to another.
    While switching the Core-Modes, unplug your Mouse when it is at ca. 25-30% on the Loading screen, like RAH-66 mentioned in his Guide.

    For those people who mentioned that they're V7 mouse is not detected in Bloody 3 Software. When you first install Bloody 4 and unplug youre mouse while the Core is changing, the ID of the mouse will be transmitted to Bloody 3. Before you install Bloody 3 deinstall Bloody 4 Software! Then install Bloody 3 and plug in your A4Tech mouse. After that, you can activate the Core 3 with the Keygen and voila, it works!

    This method works fine even if Bloody 4 isn't uninstalled. I managed to get the license file using Bloody v5 (Every version that finds the Bloody mouse is OK) and Bloody v3 for activating the Cores.
    In other words - you activate the old v3 version of the software and then just update to the latest one.

  4. The Following User Says Thank You to dr3amerr For This Useful Post:

    Gr8khan (03-15-2014)

  5. #199
    New Member whiteR22's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by dr3amerr View Post
    This method works fine even if Bloody 4 isn't uninstalled. I managed to get the license file using Bloody v5 (Every version that finds the Bloody mouse is OK) and Bloody v3 for activating the Cores.
    In other words - you activate the old v3 version of the software and then just update to the latest one.
    have anybody link to download bloody v4 please ? or can i just use bloody 5 for "unplug mouse about 25%-30%" ? thanks a lot

  6. #200
    Newbie
    MPGH Member
    krikavka's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Czech Republic, Brno
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Twisted
    My already cracked Bloody 3 software launched with some strange error today and i couldn't get it to work, so i went to Bloody website and downloaded the latest Bloody 5, installed it and i still have it registred. Therefore i can report, that after you crack/unlock the Core, you can update your Bloody software to whatever version you like

  7. #201
    New Member Gr8khan's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Thanks alot everyone..my R8 wireless is cracked and fully functional with Core 3...
    Guys I need Micro files for CoD MW1 and Cod MW3 can anyone help or suggest any forum that could help me get the Micro files please?

    Cheers..

  8. #202
    Novice
    MPGH Member
    RAH-66's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Relaxed

    Activation for Bloody5 software & all Bloody mouse series!!!


     
    1. Install original Bloody5 (V2014.0115C) software http://www.bloody.tw/cn/download.php (http://www.bloody.tw/cn/driver/Bloody5_V2014.0115C.zip)
    2. Download crack http://yadi.sk/d/y6AkW43LHJR9m
    3. Copy Bloody5_crack.exe in "Bloody5" folder.
    4. Run Bloody5_crack.exe (original program Bloody5 must be closed).
    5. Click right mouse button on "Activation [Core 3/4]" ->SecurityLevel4->Core3Activate.
    6. In open window "testCore3Active" press "Core3/4Activation", close window, change any Core, close crack-Bloody5, run original Bloody5.
    Enjoy!!!







  9. The Following 3 Users Say Thank You to RAH-66 For This Useful Post:

    LordDahaka (1 Week Ago), rambo12345 (04-10-2014), Yellow 13 (04-23-2014)

  10. #203
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    Pimples700's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    publicclassLocation{publicstativoidmain(String[]args){System.out.println("Sparkle,CoastalMall,Moa");
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    106
    My Mood
    Stressed
    is this software work in any mouse series of A4TECH?
    Respect List:


    @DaneCoder
    @Joker
    @lagger
    @Coderz


  11. #204
    New Member Karmometer's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Problems with the mouse

    Hey RAH-66,

    I have sort of a problem with the mouse and I don't know if it's because of the crack or not. I cracked 2 mice with your latest crack (my V8 and a friends V7) and we both seem to have the same problem: when you try do lift your mouse off the pad and do a rapid flick (like when you AWP in Counter-Strike), the sensor only tracks about 30% of the distance then stops. We both bought our mices fairly recent and we don't know if the problem was there before or if it's a general problem. Your latest crack seems to modify something inside the mouse because I tried it on another computer and it still says Core 3/4 activated. Are you aware of any firmware for this mice so I can revert it to original settings or at least can some of you here do a test where you lift your mouse then do a quick flinch to either side and see if it looses tracking?

    Thank you

  12. #205
    Novice
    MPGH Member
    RAH-66's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Karmometer View Post
    Hey RAH-66,
    http://vk.com/bloody_a4tech
    Crimea back to Russian Motherland!!!

  13. #206
    New Member Karmometer's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Did you test the tracking issue? I don't know about that link, I'm not really from Russia . Give me a link if you have the firmware.
    Thanks

  14. #207
    Novice
    MPGH Member
    RAH-66's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Karmometer View Post
    Did you test the tracking issue? I don't know about that link, I'm not really from Russia . Give me a link if you have the firmware.
    Thanks
    Install Bloody5, it has a setting for the sensor, height calibration.
    Crimea back to Russian Motherland!!!

  15. #208
    New Member rambo12345's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Crack works well, thank you RAH-66!

    Quote Originally Posted by RAH-66 View Post
    Activation for Bloody5 software & all Bloody mouse series!!!

  16. #209
    MPGH Expert
    MPGH Member
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,040
    Reputation
    48
    Thanks
    2,524
    Quote Originally Posted by RAH-66 View Post
    Install Bloody5, it has a setting for the sensor, height calibration.
    What is the calibration feature in BL5? Just for LOD or it changes the sensor behavior (accel, prediction, smoothing?)?
    YouTube - List of BF4+BF3 macros. X7 and Bloody mouse!

    Incoming macros for Logitech G502 when BF4 Dragon's Teeth launches!

    Request macros for BF4 => PM by clicking my username.

  17. #210
    Novice
    MPGH Member
    RAH-66's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    What is the calibration feature in BL5? Just for LOD or it changes the sensor behavior (accel, prediction, smoothing?)?
    Regulated height of isolation from the surface.

    p.s. crack only works on version Bloody5 (V2014.0115C)
    Crimea back to Russian Motherland!!!

  18. The Following User Says Thank You to RAH-66 For This Useful Post:

    Yellow 13 (04-23-2014)

Page 14 of 18 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast

Similar Threads

  1. Help me!!!!! DOWNLOAD FULL VERSION !!
    By athenna123 in forum Gunz General
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2009, 12:00 PM
  2. [Release]UCE full version 5.2
    By PrO-xSkillZx in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-23-2008, 06:47 AM
  3. Full Version of WinRAR to unrar the .rars
    By minho in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 08-15-2008, 11:54 PM
  4. Sticky: Fraps 2.9.2 Full version
    By manderstedt in forum General
    Replies: 18
    Last Post: 12-16-2007, 07:10 AM
  5. About full version
    By batman69 in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-2007, 07:35 AM

Tags for this Thread