Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    clebbins's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    11

    Question Gun adding codes, odd things

    I was derping around with artmoney for gun adding when i discovered something strange. It appears that the non-working codes for guns still correspond to thoses items. I found the right variable, i froze it and i changed it to let's take tar-21 cherry. When i select a weapon, not a nade, from shop, with frozen variable, it shows me this weapon i chose, but when i click select to customize before buying, it shows me tar-21 cherry. As my english is not very good, i assume this explanation might be confusing so here are some screenshots :


    TAR-21 Cherry : 1740




    DUAL BARBATOS : 395




    BG CRUSHER : 876




    TEMPEST : 396



    But it still says invalid item request...
    So it seems that those codes are still in their databases, but there's something wrong in the buying process. What do you think we can do to use correctly those old codes ?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Sans titre.png  

    bgcrush.png  

    cherry.png  

    dual barb.png  

    tempest.png  

    Last edited by clebbins; 03-03-2013 at 12:51 PM.

  2. #2
    clebbins's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Sorry there is something wrong with the pics they should appear under the bold titles
    Last edited by clebbins; 03-03-2013 at 12:55 PM.

  3. #3
    eagleeyetm's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by clebbins View Post
    Sorry there is something wrong with the pics they should appear under the bold titles
    tell me how u freze the code

  4. #4
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    11,989
    Reputation
    3064
    Thanks
    5,164
    My Mood
    Yeehaw
    Next time upload using TinyPic, makes it easier for us.





    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014

    ⎳ℴ ⎷ ℯ
    進撃の巨人

    私は武器販売業者と一緒に旅行した

    犬の日が終わった


     


    MPGH Relic, Full-time Lurker.

    Join Anime Force, take over the world.

    ✘✘✘













  5. #5
    iWannahacks's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    In Love
    Did you test on clicking: "Buy"?

    If no, why did u make this thread? :l

  6. #6
    V I's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Jewish land
    Posts
    1,440
    Reputation
    272
    Thanks
    2,442
    My Mood
    Aggressive
    You can simply make weapon hack with that

    *(int*) ( AVA.exe + Addresses ) = WeaponValue;

  7. #7
    clebbins's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Quote Originally Posted by VI View Post
    You can simply make weapon hack with that

    *(int*) ( AVA.exe + Addresses ) = WeaponValue
    Mhh i haven't coded anything for a long time. Does this line mean that i cast (AVA.exe + Addresse) to a pointer to an int, then i change the value of the value pointed by this pointer, right ? But i'm going to crash my program, no ? Since i'm trying to modify a memory not allocated to my program ?
    Do i have to write AVA.exe or replace it with its program's PID ?
    Thanks and sorry for my lack of coding knowledge.

  8. #8
    gamersnata's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    516
    Reputation
    61
    Thanks
    80
    My Mood
    Relaxed
    ahh you silly boy... We all know these codes. But how can't you understand aeria changed gun's value, so now it has no value at all. That means you can't gun add any weapon, that has no value

  9. #9
    clebbins's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Quote Originally Posted by gamersnata View Post
    aeria changed gun's value
    If aeria changed guns' value, then why do i have tar21 cherry displayed when i put its code?

  10. #10
    mildredcoston's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I Wouldn't trust you kid.

  11. #11
    iwiniwin's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    849
    My Mood
    Cool
    so could it be added if you used an item with no value to add it like say a gun won with the mini farmer search its pointer and change its value to say cherry tar
    farm the gun say a deagle and win the tar instead ?

    ---------- Post added at 08:02 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------

    because the gun has no value and the bat is valued at 200 so you have to use an item with no value

  12. #12
    gamersnata's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    516
    Reputation
    61
    Thanks
    80
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by clebbins View Post
    If aeria changed guns' value, then why do i have tar21 cherry displayed when i put its code?
    OMG so stupid...

  13. #13
    clebbins's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Quote Originally Posted by gamersnata View Post
    OMG so stupid...
    Instead of insulting because you don't have any argument left, try to think a little, or at least don't post such useless answer.

    Quote Originally Posted by iwiniwin View Post
    so could it be added if you used an item with no value to add it like say a gun won with the mini farmer search its pointer and change its value to say cherry tar
    farm the gun say a deagle and win the tar instead ?

    ---------- Post added at 08:02 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------

    because the gun has no value and the bat is valued at 200 so you have to use an item with no value
    I also thought of that the problem is :
    - 1 you have to find the codes of the different rewards (by the way it would be pretty cool to choose what we win ^^)
    - 2 we have no guarantie the codes of the guns and shop object will work if we manage to find rewards' codes.

  14. #14
    gamersnata's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    516
    Reputation
    61
    Thanks
    80
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by clebbins View Post
    Instead of insulting because you don't have any argument left, try to think a little, or at least don't post such useless answer.



    I also thought of that the problem is :
    - 1 you have to find the codes of the different rewards (by the way it would be pretty cool to choose what we win ^^)
    - 2 we have no guarantie the codes of the guns and shop object will work if we manage to find rewards' codes.
    Dont post such a useles threat... Can't you understand, aeria removed price of gun's that can be added for free. @reddick @Flengo @BACKD00R /close - items can't be added.

Similar Threads

  1. [Release] Working Gun Adding Codes
    By ikaheel in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 90
    Last Post: 09-29-2012, 03:48 PM
  2. Can anyone have new codes for gun adding?
    By skottos in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2012, 04:30 PM
  3. There is code for gun adding a SA58?
    By omlil2 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 9
    Last Post: 08-11-2012, 09:04 AM
  4. [CODE] Odd amount of LTClients.
    By neononxxx in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 10
    Last Post: 09-09-2010, 11:47 AM
  5. G36C MACHINE GUN RETAIL CODE
    By its ok d00d in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 6
    Last Post: 09-30-2007, 02:51 PM