Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
  1. #31
    Birdshit's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    My Mood
    Dead
    they have all but made it clear that this game will be DirectX 10 and up, and will not have a compatibility mode for DirectX9 like Bad Company 2 had, so at the bare minimum to be even ABLE to play BF3 I will have to buy a whole new motherboard ram and processor, and then my video card will be the bottleneck, for an experience under 20 frames per second, that I had to spend over $500 just to get in the door to play, or I can go buy modern warfare 3 for $60 and it will run fine on my existing system... what do you think Im going to do?

    Dual Core E2160 overlocked to 2.31ghz
    2GB DDR2-666 ram
    Intel 945GC chipset, PCI-e 1.1 motherboard (Asus P5GC-MX1333)
    EVGA nVidia GTS 250 1GB
    over 1TB of storage
    Wireless Internet ~100ms pings 100kb/sec transfer rate

    and this PC suffers on Bad Company 2 around 50fps with everything on low, so BF3 would make it walk down to the basement, string up some extension cord, and hang itself.








  2. #32
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by Birdshit View Post
    they have all but made it clear that this game will be DirectX 10 and up, and will not have a compatibility mode for DirectX9 like Bad Company 2 had, so at the bare minimum to be even ABLE to play BF3 I will have to buy a whole new motherboard ram and processor, and then my video card will be the bottleneck, for an experience under 20 frames per second, that I had to spend over $500 just to get in the door to play, or I can go buy modern warfare 3 for $60 and it will run fine on my existing system... what do you think Im going to do?

    Dual Core E2160 overlocked to 2.31ghz
    2GB DDR2-666 ram
    Intel 945GC chipset, PCI-e 1.1 motherboard (Asus P5GC-MX1333)
    EVGA nVidia GTS 250 1GB
    over 1TB of storage
    Wireless Internet ~100ms pings 100kb/sec transfer rate

    and this PC suffers on Bad Company 2 around 50fps with everything on low, so BF3 would make it walk down to the basement, string up some extension cord, and hang itself.
    Which is why bc2 looks better then mw2, and will probably look better then mw3, let alone Bf3.

  3. #33
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32
    Quote Originally Posted by Birdshit View Post
    they have all but made it clear that this game will be DirectX 10 and up, and will not have a compatibility mode for DirectX9 like Bad Company 2 had, so at the bare minimum to be even ABLE to play BF3 I will have to buy a whole new motherboard ram and processor, and then my video card will be the bottleneck, for an experience under 20 frames per second, that I had to spend over $500 just to get in the door to play, or I can go buy modern warfare 3 for $60 and it will run fine on my existing system... what do you think Im going to do?

    Dual Core E2160 overlocked to 2.31ghz
    2GB DDR2-666 ram
    Intel 945GC chipset, PCI-e 1.1 motherboard (Asus P5GC-MX1333)
    EVGA nVidia GTS 250 1GB
    over 1TB of storage
    Wireless Internet ~100ms pings 100kb/sec transfer rate

    and this PC suffers on Bad Company 2 around 50fps with everything on low, so BF3 would make it walk down to the basement, string up some extension cord, and hang itself.
    I would personally dish out the cash, because that's exactly what I'm doing.

  4. #34
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,100
    My Mood
    Amazed
    Everything on my laptop could run this but the video card Laptops really have to come with better video cards.

  5. #35
    porygonzx's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Island (Seattle)
    Posts
    974
    Reputation
    1
    Thanks
    32
    My Mood
    Aggressive
    I think nVidia GT 440 should be fine.

  6. #36
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,100
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by porygonzx View Post
    I think nVidia GT 440 should be fine.
    I've got a intel one

  7. #37
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32
    Integrated graphics are terrible.
    Integrated Intel graphics are worse.

  8. #38
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,100
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Tick Me On View Post
    Integrated graphics are terrible.
    Integrated Intel graphics are worse.
    Yeah I know it is so bad. And that funny thing is it has a ton of memory the gfx card just because its integrated and stuff it sucks.

  9. #39
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32
    Quote Originally Posted by Fogest View Post



    Yeah I know it is so bad. And that funny thing is it has a ton of memory the gfx card just because its integrated and stuff it sucks.
    Yeah, the memory is there, it just isn't dedicated.

  10. #40
    DOH!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    DOH Land
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Doh
    The integrated graphics card on my i7 2600k runs crysis 2 at high settings, near maxed.

    Doesn't just run it, but it plays it very well ^^

    Going to get a graphics card for Battlefield 3 of course, probably a Radeon HD 6xxx or a Gtx 560/ti
    Last edited by DOH!; 08-31-2011 at 08:16 PM.

  11. #41
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,100
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by DOH! View Post
    The integrated graphics card on my i7 2600k runs crysis 2 at high settings, near maxed.

    Doesn't just run it, but it plays it very well ^^

    Going to get a graphics card for Battlefield 3 of course, probably a Radeon HD 6xxx or a Gtx 560/ti
    But is it a intel graphics card?

  12. #42
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    This wasn't confirmed.

  13. #43
    DOH!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    DOH Land
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Doh
    @Fogest Of course it is.

    Intel core i7 2600k, Intel HD Graphics Family Integrated graphics.

    The second generation integrated graphics for these processors are really good.

    Currently playing Crysis 2 on high, near max settings. As well as Brink on high settings

    The old intel graphics may be bad but the latest ones on the i5 and i7 processors are quite good.
    Last edited by DOH!; 09-01-2011 at 07:26 AM.

  14. #44
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,100
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by DOH! View Post
    @Fogest Of course it is.

    Intel core i7 2600k, Intel HD Graphics Family Integrated graphics.

    The second generation integrated graphics for these processors are really good.

    Currently playing Crysis 2 on high, near max settings. As well as Brink on high settings

    The old intel graphics may be bad but the latest ones on the i5 and i7 processors are quite good.
    I have i5 and its not good. Thats on a laptop or what?

    Because I play counter strike with my laptop and since it's processor and gfx card are together it heats up really fast and is in the 80degree temperature Celsius. If I play to long it just turns right off so it doesn't ruin the parts due to heat lol.

  15. #45
    DOH!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    DOH Land
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Doh
    Custom built rig is what I have, just built it the other day.

    Motherboard: P8Z68-V Pro
    CPU: Intel core i7 2600k
    Memory: Corsair Vengeance 8GB memory
    Power Supply: 850w
    Graphics: Intel HD Graphics Family(Intel HD3000)

    May be since my motherboard is very good, and I have 8Gigs RAM.

    If you look on youtube there's plenty of videos on people playing Crysis 2 and other high quality games with i7 and i5 integrated graphics.
    Last edited by DOH!; 09-01-2011 at 07:46 AM.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. [Discussion] can i run bf3 in full settings ? pc specs included
    By astrosid1996 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 09-25-2011, 10:40 AM
  2. [Release] Kriss Super-V Spec Ops w/ Purple Digital Rain
    By shanesurk500 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 10
    Last Post: 08-26-2010, 03:20 AM
  3. [Release] No windup / startup delay for spec Minigun [Event-Friendly]
    By Jarppi in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 31
    Last Post: 08-24-2010, 11:39 AM
  4. [Release]Rec 7 to Kriss Spec Ops
    By killingspree888 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 26
    Last Post: 07-20-2010, 04:39 PM
  5. [RELEASE][FSP] Gold M32 for Noob Specs!
    By David in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 33
    Last Post: 07-10-2010, 03:55 PM