Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    T°XiN's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed

    Exclamation [Idea] Farming Clan [Idea] -epic-

    ok before u go on bitching about how this is going to "fail" just read on.
    I am making a new account and i have vmware and it lets you run 2 crossfires.
    So once i get sgt 1st class im going to make a clan and i am looking for people with 2+ computers/screens ONLY.. Sorry if your just 1 person that wants to farm this isn't how this works. we will all farm 1 at a time or we can all go against our other computers doesnt matter. point is i dont want someone in there with 1 computer JUST farming. and im thinking about xfire or vent to keep us together or something. idk give me ideas. im not using my LT im making new acc. reply on what u think honestly.

  2. #2
    Threadstarter
    Unverified User
    T°XiN's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed
    sorry for double post but i also need clan name ideas. Thanks --- this will be successful

  3. #3
    unl0ck3d's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    310
    Reputation
    12
    Thanks
    40
    My Mood
    Aggressive
    i like the idea but could you tell me how to get vmware to work? then i could join

    and for a name ....

    no clue u figure that out lol

    Click on my egg. You must obey me O.o

  4. #4
    scar-l's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    484
    Reputation
    11
    Thanks
    43
    no need for me i use vmware too but i make 8 farmees and i farm them ALONE

    only thing u need is a good machine then u need no one else

    playing alone is very fun lol i can also make my daily missioin in a few mins

    -> the point is just get a better comp so u can do it alone

  5. #5
    Threadstarter
    Unverified User
    T°XiN's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed
    lol.. or you make a clan and have more fun, rank up all together, and rep your clan? sounds better the clan way rather than the loner way.

  6. #6
    Threadstarter
    Unverified User
    T°XiN's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by unl0ck3d View Post
    i like the idea but could you tell me how to get vmware to work? then i could join

    and for a name ....

    no clue u figure that out lol
    look up "how to run 2 crossfire on 1 pc" on youtube. Full tut

    and for the key just lookup windows xp premium key on google.

    if u need any more help let me know

  7. #7
    Ghost's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Under your bed, watching you sleep.
    Posts
    24,684
    Reputation
    3491
    Thanks
    3,607
    there are alot of farming clans -.-



    My games;

    x

  8. #8
    Threadstarter
    Unverified User
    T°XiN's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed
    Yea but ADIGA is failing with 13 join requests, VeryNice just got disbanned.. who else is there? besides them red ppl

  9. #9
    WellThen's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    female
    Posts
    324
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    To be honest, your clan will be nothing compared to the other farm clans. Especially the ultimate farm clan, ADIGA™. /

  10. #10
    Kizio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can u (that use vmware) tell me how do u use it? When I try to run the crossfire game on VMware appears the following: Themida - You cannot run this game on a virtual machine (or something like it)

  11. #11
    Threadstarter
    Unverified User
    T°XiN's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Kizio View Post
    Can u (that use vmware) tell me how do u use it? When I try to run the crossfire game on VMware appears the following: Themida - You cannot run this game on a virtual machine (or something like it)
    svga.vramSize = 268435456
    monitor_control.restrict_backdoor = "true"
    isolation.tools.getPtrLocation.disable = "true"
    isolation.tools.setPtrLocation.disable = "true"
    isolation.tools.setVersion.disable = "true"
    isolation.tools.getVersion.disable = "true"
    monitor_control.disable_directexec = "true"

    Go to where you saved your vmware stuff, Go to your machine name that u made, Then open the config file with notepad [yourmachinename.vmx] Then paste that code at the end. Then run crossfire and it works like a charm.

  12. The Following User Says Thank You to T°XiN For This Useful Post:

    Kizio (07-14-2010)

  13. #12
    Kizio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok, I did it and really worked, thank you.

Similar Threads

  1. Polish Farming Clan!
    By jakubrdf in forum CrossFire Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2010, 09:37 AM
  2. [Request] Looking for Farming clan
    By batu101 in forum CrossFire Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2010, 02:17 AM
  3. my farming clan(no hak.ers please)
    By soulteam in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 02-10-2010, 07:05 AM
  4. I Need A Farming Clan
    By sultan2b in forum CrossFire Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 22
    Last Post: 01-15-2010, 03:40 AM
  5. [Info] Searching a farming clan
    By kvll in forum CrossFire Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 5
    Last Post: 12-02-2009, 08:19 AM