Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    JeremyJessome's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed

    Combat Arms crashing?

    Okay this has nothing to do with running hacks or injectors. I open combat arms and it loads up and I sign in. After about 1 minute it just closes and says combat arms is not working properly. I have reinstalled it and it still does the same thing.
    I have played without running hacks or injectors and this still happens.
    This hasn't been happening before and all of a sudden it just stopped working today. If you know what the problem is and you know how to fix it please leave a message in the section below. Thank you!
    - JeremyJessome

  2. #2
    tuan22's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    256
    Reputation
    8
    Thanks
    13
    My Mood
    Innocent
    its happening to me too .

  3. #3
    beaVER465's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    PEDOPHILE YOU WANT TO NOW
    Posts
    120
    Reputation
    9
    Thanks
    28
    My Mood
    Doh
    humm 1 mnute after maybe cause the hack is detected
    Wow! My Respect Pm me For be in my respect list!
    • 1post[]
    • 20post[]
    • 50post[]
    • 70post[]
    • 100post[]
    • 150post[]
    • 200post[]
    • 250post[]
    • 300post[]
    • 350post[]
    • 400post[]
    • 450post[]
    • 500post[]
    FREE VIP FROM MPGH!-EPICS MODS!-FREE NEXON NO QUIZ!-If You Like My Signature JUST PRPRESS IT!! THE THANKS BUTTON!!

  4. #4
    fabz's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    N.Y.C
    Posts
    5,475
    Reputation
    108
    Thanks
    515
    Try using Gamebooster.

  5. #5
    Warmage007's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Aggressive
    hmmmm have u tried running it as an administrator?
    if running it as an admin doesnt work try right clicking the CA direct icon and going to properties then go to compatibility
    then change it to the highest it can go and press apply
    if that doesnt work then im not sure

  6. #6
    monkeybook's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    U.S.A
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Mellow
    I had this problem once. No clue how i fixed it sorry. Compatibility changing might work or just waiting for an update. Otherwise, you might have a virus. Also might be parental controls or firewall. Good Luck.
    Join MPGH []
    Learn Programming []
    Learn Reverse Engineering []
    Make a hack []
    Buy Vip []
    Level from a choob []
    Hack a game []
    Get 10 kills []
    Get 20 kills []
    Get 30 kills []
    Get 40 Kills []
    Get 50 kills []
    Get 100 kills [] so close
    Make someone care []
    Get an IQ over 10 []
    Finish this list []

Similar Threads

  1. combat arms crashes without hacks
    By fondelz in forum Combat Arms Help
    Replies: 23
    Last Post: 11-22-2011, 05:46 PM
  2. Combat Arms Crashes As Soon As It Starts?
    By Th3KaNgSt3R in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2009, 07:53 PM
  3. Combat arms crash after 10 - 15 sec
    By nellyp in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2009, 04:45 PM
  4. Combat Arms crashing :(
    By Quartex in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2008, 10:33 AM
  5. Combat Arms - Crashing
    By Talixxo-chan in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-29-2008, 08:04 AM