Thread: firefox or IE7?

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  1. #16
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by K2/PB=Gay View Post
    firefox = faster, but too much cpu usage.
    not relay its not that much.... =/

  2. #17
    Inna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    11,161
    Reputation
    61
    Thanks
    270
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by K2/PB=Gay View Post
    firefox = faster, but too much cpu usage.
    Dude...even I don't feel it.

  3. #18
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    NYC
    Posts
    8,287
    Reputation
    76
    Thanks
    1,245
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Kanna View Post
    Dude...even I don't feel it.
    open up task manager and look for firefox.

  4. #19
    Inna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    11,161
    Reputation
    61
    Thanks
    270
    My Mood
    Tired
    I never said it wasn't there but that I don't feel a major difference with this piece of crap.

  5. #20
    whomper's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    173
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah firefox sometimes lags me when im running alot. I still prefer it though.



  6. #21
    tednugent's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Gender
    male
    Location
    /bin/src
    Posts
    3,592
    Reputation
    17
    Thanks
    610
    Quote Originally Posted by K2/PB=Gay View Post
    firefox = faster, but too much cpu usage.
    Get a bettah CPU, you poor bastard.


    My comp doesn't even feel the pain.

  7. #22
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by K2/PB=Gay View Post
    open up task manager and look for firefox.
    not realy that much 3% not much...

  8. #23
    iverson954360's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    10,280
    Reputation
    940
    Thanks
    1,656
    My Mood
    Dead
    dude you can make it so firefox uses 5 megs of ram when its minimized...

    and with 2 gb of ram on this machine it runs fine, 68 megs is nothing...

    config.trim_on_minimize make sure that rule is set to true

  9. #24
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    i couldn't find that rule??
    that the right name?

    *edit* nvm i feel retraded
    All you have to do is right click your about:config page, select New and click Boolean. A box will appear and you will have to enter config.trim_on_minimize as value. The boolean value should be set to TRUE in the next screen, and that’s it. Test it after restarting Firefox.
    Last edited by Gourav2122; 08-01-2007 at 07:38 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Firefox Flaw
    By ~Viper~ in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 10-04-2006, 06:43 AM
  2. Firefox 2.0 Beta 1
    By 1h1a1i in forum Hardware & Software Support
    Replies: 40
    Last Post: 08-31-2006, 04:55 PM
  3. Firefox Wallpaper
    By Bull3t in forum Art & Graphic Design
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2006, 10:11 AM
  4. Firefox oshi
    By i eat trees in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 06-08-2006, 10:07 PM
  5. GooGle FiReFoX bAckdOoR
    By RebornAce in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 02-04-2006, 06:38 PM