Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Mr.1337's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,002
    Reputation
    -52
    Thanks
    32
    My Mood
    Bashful
    Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    You Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
    Upgrade Suggested: Unfortunately, your CPU does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.


    I took the test at : canyourunit.com

    any chance of hope Dx?

    EDIT: 400th post yay!

  2. #2
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    No Chance .

  3. #3
    Dakota's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    8,338
    Reputation
    648
    Thanks
    1,673
    Just check the minimum requirements to run it.

  4. #4
    Gab's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    playwsop.com
    Posts
    6,704
    Reputation
    1755
    Thanks
    1,499
    Buy a new pc

  5. #5
    Mr.1337's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,002
    Reputation
    -52
    Thanks
    32
    My Mood
    Bashful
    My pc is actually good: has 4gb ram, 450gb hdd xept im not familiar with cores.

    Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    I got: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz

    It should work right? :\

  6. #6
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    Quote Originally Posted by Mr.1337 View Post
    My pc is actually good: has 4gb ram, 450gb hdd xept im not familiar with cores.

    Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    I got: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz

    It should work right? :\
    You might need higher gHz

  7. #7
    Mr.1337's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,002
    Reputation
    -52
    Thanks
    32
    My Mood
    Bashful
    Guess i'll have to wait and see.

  8. #8
    Thunder's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North
    Posts
    13,697
    Reputation
    2641
    Thanks
    3,607
    Can You Run It? nuff said, did it show that your pc was good enough?
    Official Sheep and Sheepfucker group


    [X]
    Crossfire minion since 06-12-2011
    Minecraft minion since 06-20-2011
    Moderator since 08-17-2011
    Global Moderator since 09-10-2011
    Super User since 08-27-2012
    [X] [X] [X]

  9. #9
    Czar's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    12,655
    Reputation
    1136
    Thanks
    4,294,967,295
    You can probably run it.. but not well.

  10. #10
    Mr.1337's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,002
    Reputation
    -52
    Thanks
    32
    My Mood
    Bashful
    My core is 32% weaker than the required one, however i guess i am still able to play but might not be as smooth

  11. #11
    Imafalam's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Brisbane
    Posts
    2,182
    Reputation
    24
    Thanks
    253
    My Mood
    Cynical

    i need a new processor

  12. #12
    Decipher's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Crackden
    Posts
    483
    Reputation
    26
    Thanks
    15
    My Mood
    Sick


    nope.




    *I, nor anybody else on mpgh, cares about if you do not care.






  13. #13
    Toshie's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In a dark place
    Posts
    6,286
    Reputation
    48
    Thanks
    391
    Quote Originally Posted by Decipher View Post


    nope.
    LOL, 2GB required.
    1.9 GB

  14. #14
    Decipher's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Crackden
    Posts
    483
    Reputation
    26
    Thanks
    15
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by Toshie View Post


    LOL, 2GB required.
    1.9 GB
    yeah, i facepalmed at that few weeks ago.




    *I, nor anybody else on mpgh, cares about if you do not care.






  15. #15
    SjoerdJr...'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Manhattan. Why?
    Posts
    3,979
    Reputation
    48
    Thanks
    457
    My Mood
    Tired
    prob not...

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Do you think my computer can run Black OPS?
    By Nerd_01 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 06-10-2011, 01:32 PM
  2. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2010, 11:59 PM
  3. Can I run Black Ops on lowest settings?
    By Pangsterdude in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2010, 02:27 AM
  4. Can you run Black Ops?
    By aagibcheat in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 142
    Last Post: 11-07-2010, 01:46 PM
  5. VAC banned - can I still play black ops?
    By JellyTime123098 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 10-27-2010, 03:22 PM