Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Icesh0t's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Can't load the page...Help

    When I'm at home, I can't go to mpgh.net because it says the page can't be displayed (other websites work). While I'm at school, mpgh.net works...... Anyone have any ideas what the problem might be?

  2. #2
    Mexiforce's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    2,156
    Reputation
    -66
    Thanks
    123
    We have some issues with certain ISPs, idk why. Mine did that for a while and I had to use a proxy for a bit, it has since stopped.

  3. #3
    Icesh0t's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok, I'll keep trying that... Even Proxy sites haven't been working for me lately.

  4. #4
    gunot's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    1,861
    Reputation
    29
    Thanks
    322
    man you suck

  5. #5
    gbitz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Location
    Here.
    Posts
    3,134
    Reputation
    197
    Thanks
    332
    Man, you're a prick.

  6. #6
    Icesh0t's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    What the hell? What's with the spam? GTFO if you aren't gonna help.

  7. #7
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    try
    C:\>ipconfig /flushdns
    and shit
    worked for some one idk..
    rember some one posting something fuck i cant remember

  8. #8
    tungsten79's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    559
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    haven't been on that much but i guess gourav changed?

  9. #9
    Icesh0t's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Flushing the DNS didn't work. Thanks for the suggestion.

  10. #10
    m164life's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Location
    Chillin at Mr. bin Laden's
    Posts
    711
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    uhh try using a different browser
    if ur using firefox try IE or opera, and wise versa


  11. #11
    Icesh0t's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Tried practically every browser I can find and no progress... Thanks though.

Similar Threads

  1. [Pls dave, Fix it!!] U can't use the trainers made in CE? read this!!
    By juanitobalde in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-2007, 03:27 PM
  2. How can i switch the maps on Warrock
    By bioslover in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 04-17-2007, 12:29 PM
  3. Where can i download the WarRock Client????
    By airwt in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2006, 10:24 AM
  4. Can u use the gain experience hack with 1 player
    By mjt20mik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 02-05-2006, 03:20 AM
  5. Can Anybody Hack The Mu Online.....
    By boneslapz in forum General Gaming
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2006, 05:05 AM

Tags for this Thread