Thread: is it possible

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Unsuccessful's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Road to Success
    Posts
    10,523
    Reputation
    822
    Thanks
    716

    is it possible

    my desktop's hdd was broken so i have only a 40gb one right now, i was wondering is it possible to switch my laptops 320 gb to my desktop and the 40gb to the laptop? im not that smart when it comes to hardware n stuff so.
    the laptop is sum asus eee

    Rick
    Mr.T
    Unsuccessful

  2. #2
    Austin's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Great White North
    Posts
    30,003
    Reputation
    5407
    Thanks
    8,004
    My Mood
    Lurking
    no, can't do laptop<->-desktop hdd switches. just get an external hdd.

    https://www.youtube.com/watch?v=QvmrROz7Plo




    VIP Support // May 2011
    CF Minion // January 2012
    Newsforce // August 2012
    Minion+ // March 2013
    Moderator // August 2014
    Former Staff // January 2015
    General Minion // July 2015
    Publicist // December 2015


  3. #3
    Unsuccessful's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Road to Success
    Posts
    10,523
    Reputation
    822
    Thanks
    716
    fuck it then

    Rick
    Mr.T
    Unsuccessful

  4. #4
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,903
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Saboteur View Post
    no, can't do laptop<->-desktop hdd switches. just get an external hdd.
    ^ .



  5. #5
    EminemJr's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    3,251
    Reputation
    -79
    Thanks
    301
    My Mood
    Tired
    if this was even possible i would be amazed

  6. #6
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,903
    My Mood
    Blah
    someone close this before it becomes an official +1 thread



  7. #7
    StayTrue's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,345
    Reputation
    391
    Thanks
    282
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by Saboteur View Post
    no, can't do laptop<->-desktop hdd switches. just get an external hdd.
    Ur only option.

    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
    - Albert Einstein

  8. #8
    Snipermon's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Alexandria, Egypt, Egypt
    Posts
    5,786
    Reputation
    73
    Thanks
    748
    My Mood
    Yeehaw
    i dont think so

  9. #9
    iverson954360's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    10,280
    Reputation
    940
    Thanks
    1,656
    My Mood
    Dead
    The hard drives wouldn't be able to fit in each other's racks. On top of that a laptop's HDD is usually a much slower revving drive than for a desktop, but that also depends on how old the drives are.

  10. The Following User Says Thank You to iverson954360 For This Useful Post:

    Moto (06-17-2011)

  11. #10
    Obscene's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Bikin nigga.
    Posts
    4,036
    Reputation
    68
    Thanks
    1,058
    My Mood
    Amazed
    No that is not possible

  12. #11
    J Miliam's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    8,287
    Reputation
    392
    Thanks
    432
    My Mood
    Tired
    Impossible

  13. #12
    Obscene's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Bikin nigga.
    Posts
    4,036
    Reputation
    68
    Thanks
    1,058
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by J Miliam View Post
    Impossible
    This ^

  14. #13
    Unsuccessful's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Road to Success
    Posts
    10,523
    Reputation
    822
    Thanks
    716
    Quote Originally Posted by iverson954360 View Post
    The hard drives wouldn't be able to fit in each other's racks. On top of that a laptop's HDD is usually a much slower revving drive than for a desktop, but that also depends on how old the drives are.
    my desktop's pieces are all like at least 6 years old , its fine for me but my problem is that i only have this 40gb hdd and since i dont use my laptop that much i wouldnt mind switching it for its 320gb wich i dont even have 20gb used of it , ya think itl be slower if i use it on the desktop?

    Rick
    Mr.T
    Unsuccessful

  15. #14
    J Miliam's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    8,287
    Reputation
    392
    Thanks
    432
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Unsuccessful View Post


    my desktop's pieces are all like at least 6 years old , its fine for me but my problem is that i only have this 40gb hdd and since i dont use my laptop that much i wouldnt mind switching it for its 320gb wich i dont even have 20gb used of it , ya think itl be slower if i use it on the desktop?
    That's when you send me the laptop

  16. #15
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,159
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Moto View Post
    someone close this before it becomes an official +1 thread
    what is a +1 thread?