Thread: Help

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    ChaosMerch's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Sick

    Help

    Can someone link me to the IP changing place please?
    Press the THANKS if i helped or you could just press it, it wouldn't hurt, or would it?

  2. #2
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    Reset your router?


    Or
    How to?

  3. #3
    ChaosMerch's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by Domen View Post
    Reset your router?
    how do i do that, or can i jus unplug the cable?
    Press the THANKS if i helped or you could just press it, it wouldn't hurt, or would it?

  4. #4
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ChaosMerch View Post
    how do i do that, or can i jus unplug the cable?
    I don't know. I just know it works, but don't know how to do it.

    My first post updated with some instructions on that site.

  5. #5
    Bandicoot's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Tec room filled with warp rooms
    Posts
    3,175
    Reputation
    579
    Thanks
    390
    My Mood
    Sad
    u mean proxy?
    there are loads of sites for that
    Dicks, That is all.

  6. The Following User Says Thank You to Bandicoot For This Useful Post:

    ChaosMerch (07-07-2011)

  7. #6
    ChaosMerch's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by Bandicoot View Post
    u mean proxy?
    there are loads of sites for that
    im jus gonna pull the plug on the router , that will work Brb
    Press the THANKS if i helped or you could just press it, it wouldn't hurt, or would it?

  8. #7
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    ipconfig /renew

  9. The Following User Says Thank You to Stevenom For This Useful Post:

    Skyline. (07-07-2011)

  10. #8
    Hexicidal's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    What?
    Posts
    3,623
    Reputation
    -405
    Thanks
    6,095
    My Mood
    Busy
    Google it or search in the forum

  11. #9
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,231
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,095


  12. #10
    ChaosMerch's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Sick
    Jabuuty can you help please , it says "This is the address of your router. Type it into the address bar of your favorite internet browser and it may ask for your password. If you don't remember setting one up, it is probably the default one, so look it up on the manufacturer's site. The setting that you want to change is the Router's MAC Address."
    i don't get the part where it says "so look it up on the manufacturer's site"
    Press the THANKS if i helped or you could just press it, it wouldn't hurt, or would it?

  13. #11
    EminemJr's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    3,251
    Reputation
    -79
    Thanks
    301
    My Mood
    Tired
    Why dont people just reset there router

  14. #12
    ChaosMerch's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by EminemJr View Post
    Why dont people just reset there router
    how do you reset it ?
    Press the THANKS if i helped or you could just press it, it wouldn't hurt, or would it?

  15. #13
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,231
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,095
    @ChaosMerch
    Put in your Local IP Address into the URL bar and then type admin into the password, leave the username blank (i'm guessing your router is a Linksys)

    to get your local ip address, go to your Network connections, click on your connection you're using, click Support tab and then enter the "IP Address:" digits into your web browser.


  16. #14
    ChaosMerch's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by Jabuuty671 View Post
    @ChaosMerch
    Put in your Local IP Address into the URL bar and then type admin into the password, leave the username blank (i'm guessing your router is a Linksys)

    to get your local ip address, go to your Network connections, click on your connection you're using, click Support tab and then enter the "IP Address:" digits into your web browser.
    yeah, i forgot my user and pass thats why i asked about what does that mean.
    Press the THANKS if i helped or you could just press it, it wouldn't hurt, or would it?

  17. #15
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,231
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,095
    Quote Originally Posted by ChaosMerch View Post
    yeah, i forgot my user and pass thats why i asked about what does that mean.
    well if hard resetting (hold the reset button for 15-30 seconds + and wait til all lights on your router(s) blink) doesn't work, then use that tutorial i linked earlier in this post... that's if your IP hasn't changed


Page 1 of 2 12 LastLast