Thread: Ethernet

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    NegroTwinkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Turn Around
    Posts
    1,675
    Reputation
    48
    Thanks
    221
    My Mood
    Sleepy

    Ethernet

    When I connect it
    It says "Ipv6: No Internet Access"
    Wifi works though
    Halp me pl0x
    Was DannyD555


  2. #2
    Pikachu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Izayasama@live.com
    Posts
    1,802
    Reputation
    102
    Thanks
    173
    My Mood
    Amused
    Maybe you block it in the internet connection folder. You disable connection through ethernet or something

  3. #3
    NegroTwinkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Turn Around
    Posts
    1,675
    Reputation
    48
    Thanks
    221
    My Mood
    Sleepy
    It's enabled
    Just says no internet connection
    Was DannyD555


  4. #4
    gamerboy667's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Your gunna need a map for this one buddy
    Posts
    745
    Reputation
    13
    Thanks
    42
    My Mood
    Amused
    reload your router and restart your internet cable box :P

    i had to do that last night ... my 300mbps was as useless as 0

    but now its back
    War does not determine who is right- only who is left.


    Skype User ID: cadet.colegrove

  5. #5
    Smurfyv's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    -
    Posts
    7,703
    Reputation
    144
    Thanks
    480
    Call your isp I herd something about changing Ipvs

  6. #6
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by gamerboy667 View Post
    reload your router and restart your internet cable box :P

    i had to do that last night ... my 300mbps was as useless as 0

    but now its back
    300mbps?
    That's bullshit.

  7. #7
    NegroTwinkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Turn Around
    Posts
    1,675
    Reputation
    48
    Thanks
    221
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Boss View Post


    300mbps?
    That's bullshit.
    Lol
    The CIA barely has 100mbps
    It works now but its alot slower than my wifi
    Was DannyD555


  8. #8
    Terell.'s Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    JAMAICAA
    Posts
    6,923
    Reputation
    273
    Thanks
    1,163
    My Mood
    Angry
    Are you wireless ?

    Warrock Minion 8-13-2011 - N/A
    A.V.A Minion since 11-1-11 - 11-12-11

  9. #9
    Kprizzy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MTOWN USA
    Posts
    6,600
    Reputation
    95
    Thanks
    292
    My Mood
    Angelic
    Are you using a modem?

  10. #10
    Terell.'s Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    JAMAICAA
    Posts
    6,923
    Reputation
    273
    Thanks
    1,163
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by Soulja Boy Tell"Em™ View Post
    Are you using a modem?
    Why repeat what I just said ?

    Warrock Minion 8-13-2011 - N/A
    A.V.A Minion since 11-1-11 - 11-12-11

  11. #11
    Kprizzy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MTOWN USA
    Posts
    6,600
    Reputation
    95
    Thanks
    292
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Shunnai View Post
    Why repeat what I just said ?
    I said modem and you said wireless. PLus he said hes wireless is working ._.

  12. #12
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,999
    My Mood
    Flirty
    dont use ipv6.
    Use ipv4.

    Set everything to auto aswell.

  13. #13
    NegroTwinkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Turn Around
    Posts
    1,675
    Reputation
    48
    Thanks
    221
    My Mood
    Sleepy
    It's still alot slower than wifi
    Was DannyD555


  14. #14
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,999
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by DannyD555 View Post
    It's still alot slower than wifi
    Somthing i wrong then, because ethernet rapes the shit out of wifi.

  15. #15
    NegroTwinkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Turn Around
    Posts
    1,675
    Reputation
    48
    Thanks
    221
    My Mood
    Sleepy
    Ya it's supposed to be faster...
    I'm thinking it's the cable
    Was DannyD555


Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Ethernet VS Wireless
    By ac1d_buRn in forum General
    Replies: 35
    Last Post: 02-12-2011, 10:23 AM
  2. a way to combine ethernet cords?
    By J Miliam in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 02-11-2011, 07:57 PM