Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Wax.'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Sexi Land, Wanna join me?
    Posts
    4,934
    Reputation
    285
    Thanks
    615
    My Mood
    Chatty
    Okay so recently I had purchesed a Acer Veriton Moddle Z290G and I can not connect to the intenet unless I have a ethernet cable attacted to it. So I am wondering is there a driver I have to install for it?

    I have a linksys wireless network adapter and would really like it if someone could tell me what I am doing and how I could possibally fix this problem.

    It has Windows 7 Home Premium 64 Bit.

    From the drivers I have been able to look at there doesn't seem like there is a supported Driver for my router.

    Here is what I am currently being able to fine.

    First thing you will see is teh Modem, then the vendor, and Version and then the size of the seletive file. Now my problem is that the vendors are Pro-Nets/ and Agere I don't see a Linksys. Now I don't know much about Modems and Wireless routers but is the Pro-Nets and Agere the same thing as Linksys or?

    Modem
    Vendor
    Version
    Size

    Modem Driver
    Pro-Nets
    2.2.95
    720.6 KB

    Modem Driver
    Pro-Nets
    2.2.95
    766.0 KB

    Modem Driver
    Agere
    2.1.86
    1.4 MB


    I also have a Toshiba Satellite L500 Modle that won't connect to the internet I have try'd FN+f8 However it doesn't work. It is connecting but it is giving me limited connection.

    Is there a way I can fix this?

    I recently installed Windows 7 Pro on it. Would that have a affect on it?
    Last edited by Wax.; 07-24-2011 at 12:21 AM.


    Windows File--------Anime Lord--------Wax.

    Donate To Me


  2. #2
    Marauder's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    female
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    1,401
    Reputation
    38
    Thanks
    72
    Noooo noooo POOCH.

  3. #3
    Wax.'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Sexi Land, Wanna join me?
    Posts
    4,934
    Reputation
    285
    Thanks
    615
    My Mood
    Chatty
    Quote Originally Posted by MinivanManBACKUP View Post
    Noooo noooo POOCH.
    That does not answer my question at-tall.


    Windows File--------Anime Lord--------Wax.

    Donate To Me


  4. #4
    Marauder's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    female
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    1,401
    Reputation
    38
    Thanks
    72
    Quote Originally Posted by Anime Lord View Post


    That does not answer my question at-tall.
    Why would you post a hardware question in general?

  5. #5
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,305
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    There is a driver I'm pretty sure. My old shitty laptop didn't have Wifi so I had to use a USB adapter and install the necessary drivers. You can look on the Linksys website and select your model, and get the drivers there.

  6. #6
    Smurfyv's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    -
    Posts
    7,703
    Reputation
    144
    Thanks
    480
    Go to Device Manager Open Network Adapters..PRess Uninstall then restart..It should install a new driver!

  7. #7
    Wax.'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Sexi Land, Wanna join me?
    Posts
    4,934
    Reputation
    285
    Thanks
    615
    My Mood
    Chatty
    Quote Originally Posted by Jeffrey View Post
    Go to Device Manager Open Network Adapters..PRess Uninstall then restart..It should install a new driver!
    Alight will try.


    Windows File--------Anime Lord--------Wax.

    Donate To Me


  8. #8
    Edlmann's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Main.pas
    Posts
    1,387
    Reputation
    15
    Thanks
    406
    My Mood
    Sneaky
    Would also be my guess, thats its a driver issue.
    My Releases:
    GUI For External BoxESP v. 1.0
    Another Single-Player-Zombie-Trainer v 3.0
    <Delphi Source> Simple Pattern Scanner

    If you have questions concerning coding/hacking in delphi, just pm me

  9. #9
    Mokou-Sama's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Akihabara
    Posts
    10,064
    Reputation
    481
    Thanks
    689
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by Edlmann View Post
    Would also be my guess, thats its a driver issue.
    Most probably, my guess aswell.
    Formerly known as gamer4evere



     
    Participated on:
    MPGH GAMING NIGHT 08/03/2015 - Town of Salem



Similar Threads

  1. iPod Touch - Please Help
    By tempta43 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2010, 09:49 AM
  2. Ipod touch help
    By $wtW$TYyghaehe34 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2010, 12:45 PM
  3. MW2 Single Player Hack Help
    By -0li in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 19
    Last Post: 08-07-2010, 10:37 PM
  4. [HELP]Single Player Trainer
    By VaLkRyex1 in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 07-21-2010, 09:08 PM
  5. PLZ HELP i cant restore my ipod touch
    By ydidufail in forum Spammers Corner
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2010, 07:58 AM