Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
  1. #16
    Nico's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany :D
    Posts
    15,938
    Reputation
    1121
    Thanks
    8,551
    Quote Originally Posted by Comet View Post
    What could I do to help me not lag whilst I record? I can record Mw2 without lagging aswell.
    You use Fraps?

  2. #17
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    It's depends on the Type & Speed of your CPU that's bottlenecking you Graphics Performance... 8Gb of 1333Mhz Memory is your best bet... Known Facts: Dual-Core Processors Bottleneck any processor in the GTX 400 Family and Radeon HD5000 Family and above... Quad-Core Processors Bottleneck the GTX 500 & Radeon HD6900 Family Respectively... Six-Core Processors works with Any Graphic Card without Bottlenecking....
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  3. #18
    Comet's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    6,433
    Reputation
    376
    Thanks
    803
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Nicdel View Post
    You use Fraps?
    Yea .

  4. #19
    lSenZzl's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    174
    Reputation
    7
    Thanks
    3
    My Mood
    Angelic
    I think you better buy 8gb for bigger games in the future

  5. #20
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,928
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,220
    My Mood
    Fine
    Depending on whether you have triple or dual channel you might want to go for 6/12 or 8 gigs, but it won't really affect recording speeds, I can record ~60 fps when I have hella less than 4 gigs available for my game + fraps (at times I even have two games open + a shitload of programs)
    I'm Alen on Steam. RIP Skype Friday nights.

    I'm Navi's lover <span class="emoji-outer emoji-sizer"><span class="emoji-inner" style="background: url(chrome-extension://immhpnclomdloikkpcefncmfgjbkojmh/emoji-data/sheet_apple_64.png);background-position:2.5% 97.5%;background-size:4100%" title="hearts"></span></span>

    Messenger: Toxin about Dave | Paladin on Skyrim's AI | Dakota on JB | Royku leeching | Sjoerd's penis | Blitz's derpiness | Jason on Blitz
    Dave84311: God I've always wanted to eat crayons, with their vibrant colors. Only if they had taste.
    Mr. Lonely: @Alen I like making you wet, it makes me hard.


  6. #21
    Fox's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Beyond the Earth
    Posts
    7,806
    Reputation
    206
    Thanks
    2,174
    My Mood
    Worried
    i have it too...

    not a big deal...
    i have 4GB for 32-bits PC
    and 8 GB for 64-bits

    didnt make any difference when i upgraded to 64-bits...

  7. #22
    parag0nx9's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    riding kangaroos
    Posts
    313
    Reputation
    -33
    Thanks
    14
    My Mood
    Sad
    hmmm i would put my money onto something else but if you wanna record hq games like mw2, black ops, crysis 2, minecraft, etc.
    then go buy it!


    Feel free to add me on steam: Dvorak

  8. #23
    Evan's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Narnia
    Posts
    3,191
    Reputation
    31
    Thanks
    242
    My Mood
    Yeehaw
    i have 3gb of ram......
    someone burn my computer

  9. #24
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by parag0nx9 View Post
    hmmm i would put my money onto something else but if you wanna record hq games like mw2, black ops, crysis 2, minecraft, etc.
    then go buy it!
    Minecragt and BO ain't hq.

  10. #25
    parag0nx9's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    riding kangaroos
    Posts
    313
    Reputation
    -33
    Thanks
    14
    My Mood
    Sad
    @Boss
    mmm did you know that bo requires a better graphics card than mw2 hard to beleive but yes.

    fps comparison: nvidia gtx 450

    bo: 85 fps (extra graphics settings)
    mw2: 91 fps (whilst recording on high settings)


    Feel free to add me on steam: Dvorak

  11. #26
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    No such thing as GTX 450. ;]

  12. #27
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,928
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,220
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Boss View Post
    Minecragt and BO ain't hq.
    Seeing as you can change renders n stuff with MC, you can pretty much make it the most HQ game on the planet.

    Quote Originally Posted by Boss View Post
    No such thing as GTX 450. ;]
    He meant the GTS 450
    I'm Alen on Steam. RIP Skype Friday nights.

    I'm Navi's lover <span class="emoji-outer emoji-sizer"><span class="emoji-inner" style="background: url(chrome-extension://immhpnclomdloikkpcefncmfgjbkojmh/emoji-data/sheet_apple_64.png);background-position:2.5% 97.5%;background-size:4100%" title="hearts"></span></span>

    Messenger: Toxin about Dave | Paladin on Skyrim's AI | Dakota on JB | Royku leeching | Sjoerd's penis | Blitz's derpiness | Jason on Blitz
    Dave84311: God I've always wanted to eat crayons, with their vibrant colors. Only if they had taste.
    Mr. Lonely: @Alen I like making you wet, it makes me hard.


  13. #28
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by Alen View Post
    Seeing as you can change renders n stuff with MC, you can pretty much make it the most HQ game on the planet.



    He meant the GTS 450
    MC with texture packs are HQ.

    And I know.

  14. #29
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,876
    Quote Originally Posted by Boss View Post


    Minecragt and BO ain't hq.
    You probably would not know this, but MC requires a lot more system resources than you would think, seeing as how its pretty badly optimized.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  15. #30
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,928
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,220
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Boss View Post
    MC with texture packs are HQ.

    And I know.
    Not talking about texture packs, although even those could be hella larger than anything in any other game.
    I'm Alen on Steam. RIP Skype Friday nights.

    I'm Navi's lover <span class="emoji-outer emoji-sizer"><span class="emoji-inner" style="background: url(chrome-extension://immhpnclomdloikkpcefncmfgjbkojmh/emoji-data/sheet_apple_64.png);background-position:2.5% 97.5%;background-size:4100%" title="hearts"></span></span>

    Messenger: Toxin about Dave | Paladin on Skyrim's AI | Dakota on JB | Royku leeching | Sjoerd's penis | Blitz's derpiness | Jason on Blitz
    Dave84311: God I've always wanted to eat crayons, with their vibrant colors. Only if they had taste.
    Mr. Lonely: @Alen I like making you wet, it makes me hard.


Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. 4G ram? upgrading to 8G?
    By GuitarModz in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 09-05-2011, 12:56 AM
  2. Should I get 2 more gigs of ram?
    By Donnuh in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 25
    Last Post: 06-23-2011, 11:02 PM
  3. Should I upgrade my CPU[Processor]?
    By FangedBeast in forum Hardware & Software Support
    Replies: 9
    Last Post: 01-29-2011, 08:48 AM
  4. Ati radeon HD5870 to AMD radeon HD6870 Should i upgrade?
    By Mufasa#1 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2010, 08:54 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: 07-03-2009, 10:29 AM